ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κρέμασαν νεκρό γάτο στο ΡΙΚ

Έρευνα ζητά ο Σύνδεσμος Προστασίας Γάτων με επιστολή του στο Ίδρυμα

ΚΥΠΕ

Νέα επιστολή στον Γενικό Διευθυντή του ΡΙΚ μαζί με φωτογραφίες απέστειλε ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ευημερίας Γάτων, ζητώντας όπως διεξαχθεί έρευνα για να βρεθούν οι υπεύθυνοι της αποτρόπαιης πράξης που αφορά το κρέμασμα ενός νεκρού γάτου με σύρμα από τα κάγκελα της εσωτερικής περίφραξης απέναντι από το τμήμα ειδήσεων του Ιδρύματος.

Σε ανακοίνωση, ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι "παρά την αρχική πληροφορία που είχαμε ότι το γατί ξεκρεμάστηκε από την περίφραξη του ΡΙΚ, όπως ενημερωθήκαμε το Σάββατο το βράδυ παρέμενε κρεμασμένο μέχρι εκείνη την ώρα", προσθέτοντας ότι "εκπρόσωπος του Συνδέσμου με τη συνοδεία αστυνομικού πήγε στην περιοχή και κατέβασε το γατί".
 
Αναφέρει ότι "όπως φάνηκε το γατί ήταν αποστεωμένο που σημαίνει ότι ήταν νεκρό εδώ και καιρό. Είναι αδύνατο να διαπιστώσουμε τα αίτια του θανάτου του, αν ήταν κακοποίηση ή φυσικά αίτια, αλλά το γεγονός παραμένει, ότι αυτή η αποτρόπαια πράξη δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη".
 
Ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ευημερίας Γάτων αναφέρει επίσης ότι "πολλοί εργαζόμενοι στο ΡΙΚ επικοινώνησαν μαζί μας εκφράζοντας την έντονη αποδοκιμασία τους για αυτή την μακάβρια και αποτρόπαια πράξη και ζητούν όπως γίνει έρευνα για να βρεθούν οι ανεγκέφαλοι που ευθύνονται για αυτό το περιστατικό ώστε να μην εκτίθεντε όλοι όσοι εργάζονται στο Ίδρυμα".

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση