ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΚΟΠ: Χωρίς κόσμο οι αγώνες στο Τσίρειο

Το θέμα φαίνεται να παίρνει διαστάσεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Με επιστολή που έστειλε στα 3 σωματεία της Λεμεσού, ΑΕΛ. Απόλλωνα και Άρη, η ΚΟΠ τα ενημερώνει ότι για λόγους ασφαλείας δεν μπορούν να χρησιμοποιούν το Τσίρειο Στάδιο με παρουσία θεατών μέχρι η Ομοσπονδία να έχει γραπτή διαβεβαίωση από τους αρμόδιους φορείς ότι το Στάδιο είναι απόλυτα ασφαλές για τον κόσμο.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με προβλήματα που παρατηρούνται σε τμήματα των κερκίδων του Τσιρείου Σταδίου (σημεία επικινδυνότητας) σύμφωνα με την έκθεση αλλά και τις δημόσιες τοποθετήσεις του Μηχανικού του Τσιρείου Σταδίου κ. Θέμη Δημητρίου, σας ενημερώνουμε ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αποφάσισε όπως από σήμερα το Τσίρειο Στάδιο μπορεί να χρησιμοποιείται για τις ανάγκες των ομάδων σας μόνο κεκλεισμένων των θυρών για φιλάθλους (όπως η σχετική πρόνοια ισχύει στους κανονισμούς ΚΟΠ).

Η πιο πάνω απόφαση μπορεί να ανακληθεί μόνο αν έχουμε την γραπτή και σαφή τοποθέτηση του κ. Θέμη Δημητρίου ότι τα όποια τυχόν προβλήματα έχουν επιδιορθωθεί και ότι το Τσίρειο είναι απόλυτα ασφαλές για όλο τον κόσμο που ευρίσκεται εντός του σταδίου.

Με απόφαση της Εκτελεστικής της ΚΟΠ παρέχονται στα Σωματεία σας δύο επιλογές, είτε να αγωνίζονται στο Τσίρειο Στάδιο χωρίς φιλάθλους, είτε να αγωνίζονται σε άλλο Στάδιο το οποίο θα δηλώσετε και το οποίο θα πληροί τις προδιαγραφές Σταδίου Α΄ Κατηγορίας όπως αυτές αναφέρονται στην Προκήρυξη του Πρωταθλήματος «Γλαύκος Κληρίδης».

Η επιλογή σας θα πρέπει να είναι μια από τις πιο πάνω και συγκεκριμένη και πρέπει να δηλωθεί στην ΚΟΠ μέχρι την Πέμπτη 17/04/2014 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Λυπούμαστε που είμαστε υπόχρεοι σαν Ομοσπονδία να πάρουμε αυτή την απόφαση όμως όπως αντιλαμβάνεστε η ασφάλεια του κοινού και των φιλάθλων που παρευρίσκονται στους ποδοσφαιρικούς αγώνες είναι πάνω απ’ όλα».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση