ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Δεν έκλεισε οριστικά το θέμα Φοφανά

Το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος της σεζόν

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy
Του Σωτήρη Νικηφόρου

Είναι γνωστό ότι ο Γκαουσού Φοφανά είναι δανεικός στην Ανόρθωση από την Δόξα και το συμβόλαιο του τελειώνει στο τέλος της σεζόν.

Είναι γεγονός η ημερομηνία που είχε διορία η Ανόρθωση για να πληρώσει ένα ποσό στη Δόξα και να κάνει δικό της τον παίκτη πέρασε χωρίς η ''Κυρία'' να ενεργοποιήσει το δικαίωμα της.

Όπως πληροφορούμαστε οι άνθρωποι της Ανόρθωσης δεν ήθελαν να κάνουν καμία κίνηση για το αγωνιστικό κομμάτι πριν έρθει ο τεχνικός διευθυντής ο οποίος θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για όλα.

Ήδη προ ημερών έπαιξαν αρκετά ρεπορτάζ για αποχώρηση του παίκτη αλλά και για ενδιαφέρον της Ομόνοιας. Όλα αυτά έχουν βάση αλλά όπως πληροφορούμαστε τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Το θέμα της παραμονής του Γκαουσού Φοφανά στην Ανόρθωση δεν έχει κλείσει οριστικά. Αυτός που θα αποφασίσει είναι φυσικά ο κ. Λεουβέν που δεν αποκλείεται να αποφασίσει να κρατήσει τον παίκτη στο ''Αντώνης Παπαδόπουλος''. Ο 30χρονος επιθετικός είχε εξαιρετική παρουσία στο ματς με το ΑΠΟΕΛ όπου τον είδε από κοντά ο Ολλανδός τεχνικός διευθυντής. Παράλληλα η χρονιά δεν ήταν άσχημη για τον παίκτη που ειδικά στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος εντυπωσίασε. Το συμβόλαιο του φυσικά και δεν είναι απαγορευτικό για τα νέα οικονομικά δεδομένα της Ανόρθωσης. Υπάρχει ένα θέμα με την ηλικία του αφού όπως βγαίνει προς τα έξω ο κ. Λεουβέν θα δώσει βάρος σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Το θέμα Φοφανά λοιπόν δεν έκλεισε οριστικά για την Ανόρθωση και οι σιγά σιγά ο κ. Λεουβέν θα αρχίσει να παίρνει τις τελικές του αποφάσεις.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση