ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πνίγηκε Ρώσος σε θάλασσα «ρουφήχτρα»

Από ασφυξία λόγω πνιγμού προήλθε ο θάνατός του

ΚΥΠΕ

Ρώσος, 61 χρόνων, που βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές με τη σύζυγο και τον 10χρονο γιο τους, πνίγηκε χθες το απόγευμα ενώ κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή Τάφοι των Βασλέων.

Ο άτυχος Ρώσος άρχισε να καλεί σε βοήθεια ενώ κολυμπούσε γύρω στις 17:30 χθες το απόγευμα και σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, λουόμενοι της περιοχής  προσέτρεξαν αμέσως προκειμένου να τον ανασύρουν στη στεριά και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Ο  61χρονος ήταν ήδη νεκρός μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του και του γιου τους, οι οποίοι βρίσκονταν την ώρα εκείνη στην ακτή. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με ασθενοφόρο όπου ο επί καθήκον ιατρός διέγνωσε το θάνατό του.

Στη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού διενεργήθηκε στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος προήλθε από ασφυξία λόγω πνιγμού.  Η συγκεκριμένη παραλία έχει προειδοποιητικές πινακίδες σε πέντε γλώσσες για την επικινδυνότητα της και σε αυτήν έχουν καταγραφεί περισσότεροι πνιγμοί παγκυπρίως.

Αξίζει να αναφερθεί πως την προηγούμενη εβδομάδα παρουσιάστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου τα σχέδια για τη δημιουργία κυματοθραυστών που αναμένεται να προστατεύσουν τους λουόμενους από τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα της περιοχής.

Σε δηλώσεις του ο  Υπεύθυνος του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου Νίκος Τσαπής  ανέφερε σχετικά με τη συγκεκριμένη παραλία πως  η Αστυνομία θα ενημερώσει την αρμόδια αρχή με την οποία θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία για τα οποιαδήποτε θέματα μπορούν να προκύψουν.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση