ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Όλα κρίνονται στο «καμίνι» του ΓΣΠ

Δυο φορές προηγήθηκαν οι «πράσινοι» με Λιοπιανίτζε και Φοφανά

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Εξαιρετικό αποτέλεσμα 2-2 πήρε στη Μόσχα η Ομόνοια και ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση στους ομίλους του europa league. Δυο φορές προηγήθηκαν οι «πράσινοι» με Λιοπιανίτζε και Φοφανά, ισάριθμες ισοφάρισε η Δυναμό με Σαμπά και Μπούτνερ.

Α’ Μέρος

Απόλυτος αιφνιδιασμός για την Ομόνοια που μόλις στο 2΄ με φάουλ του Ράμος και κεφαλιά του Λιοπιανίτζε κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Οι Ρώσοι αποσυντονίστηκαν και ουσιαστικά έμεναν σχετικά με ευκολία μακριά από την εστία του Μορέιρα, με τους «πράσινους» να έχουν και κάποιες καλές προϋποθέσεις αντεπίθεσης. Το σκηνικό άλλαξε στο 33’ όταν μετά από κόρνερ του Βαλμπουενά ο Σαμπά ισοφάρισε σε φάση που μπορούσε να δοθεί επιθετικό φάουλ στον Στεπάνοφ. Η φάση άλλαξε την ψυχολογία για μερικά λεπτά, με τον Κουράνι να προσπαθεί να γυρίσει το ματς αλλά δεν τα κατάφερε.

Β’ Μέρος
Μπήκε με σκοπό να πιέσει η Δυναμό και στο πρώτο δεκάλεπτο μπόρεσε να απειλήσει τον Μορέιρα με Ντάγκλας και Κουράνι. Όμως ένα τρίλεπτο έφερε τούμπα και πάλι το ματς με τον Ασίς αρχικά να έχει μεγάλη φάση στο 58’ με σουτ που απέκρουσε ο Μπερεζόφσκι αλλά στη συνέχεια στη συνέχεια δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στη βολίδα του Φοφανά. Μάλιστα τα καλά νέα είχαν συνέχεια όταν στο 62’ αποβλήθηκε ο Κοκόριν με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο. Η εξέλιξη αυτή όμως μάλλον μπέρδεψε την Ομόνοια που έχασε τον προσανατολισμό της και αφού γλίτωσε στην ευκαιρία του Ντάγκλας, δέχθηκε την ισοφάριση με ωραίο σουτ του Μπούτνερ στο 72’. Ξαφνικά, όπως χτύπαγε σε όλο το ματς, η ομάδα του Καϊάφα παραλίγο να βρει το τρίτο γκολ σε σουτ του Ράμος στο δοκάρι (82’) και την προσπάθεια του Γκριγκαλασβίλι στο 84’. Οι Ρώσοι ισοφάρισαν και στα δοκάρια στο 87’ με τον Κουράνι να το σημαδεύει με πλασέ.

Ομόνοια (Καϊάφας): Μορέιρα, Λομπιανίτσε, Ακουισταπάτσε, Στεπάνοφ, Μαργκάσα, Σερτζίνιο, Ρόντρι, Ασίς(76’ Γκριγκαλασβίλι), Φοφανά(86’ Κυριάκου), Ράμος, Ποτέ(70’ Γκαρσία)

Δυναμό (Τσερτσέσοφ): Μπερεζόφσκι, Σάμπα, Ντούγκλας, Γκρανάτ, Βάινκερ, Ντενίσοφ, Βαλμπουενά(90’ Μανόλεφ), Ιόνοφ(37’ Μπούτνερ), Τζιούτζιακ, Κοκόριν, Κουράνι

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση