ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ισραήλ: 4χρονο αγοράκι νεκρό από παλαιστινιακή οβίδα

Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, το παλαιστινιακό βλήμα εξερράγη κοντά σε παιδικό σταθμό

ΚΥΠΕ

Ένα 4χρονο αγοράκι από το Ισραήλ έχασε τη ζωή του από οβίδα που εκτοξεύτηκε από τη Λωρίδα της Γάζας, όπως ανακοίνωσαν πριν από λίγη ώρα οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις, πληροφορία που επιβεβαιώνουν ιατρικές πηγές διεθνών μέσων ενημέρωσης.
 
Το αγόρι αυτό είναι ο τέταρτος άμαχος που σκοτώνεται στο Ισραήλ από την έναρξη του πολέμου στον παλαιστινιακό θύλακα που ελέγχεται από την οργάνωση Χαμάς, στις 8 Ιουλίου. Είναι, επίσης, ο πρώτος Ισραηλινός που σκοτώνεται μετά την κατάρρευση της εκεχειρίας, στις αρχές της εβδομάδας.

Το αγοράκι χτυπήθηκε στην περιοχή Σντοτ Νεγκέβ. Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, το παλαιστινιακό βλήμα εξερράγη κοντά σε παιδικό σταθμό.

Από τις συγκρούσεις και τις επιχειρήσεις των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων στη Γάζα έχουν σκοτωθεί περισσότεροι από 2.000 Παλαιστίνιοι, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν άμαχοι.

Νετανιάχου: «Θα πληρώσει η Χαμάς»
Σαφές μήνυμα πως «η Χαμάς θα πληρώσει βαρύ τίμημα» για το θάνατο του 4χρονου αγοριού, που χτυπήθηκε από παλαιστινιακή οβίδα το απόγευμα της Παρασκευής, έστειλε ο ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, δια του εκπροσώπου του.

Προσέθεσε πως οι ισραηλινές δυνάμεις και οι μυστικές υπηρεσίες θα «εντατικοποιήσουν» τις επιχειρήσεις κατά της Χαμάς έως ότου επιτευχθούν οι στόχοι της επιχείρησης στη Λωρίδα της Γάζας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση