ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Μαζεύουν ψυχικές δυνάμεις

Οι ποδοσφαιριστές του ''τριφυλλιού'' καλούνται να επκεντρωθούν στο ματς με την Ανόρθωση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

«Σας ευχαριστούμε για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλατε, τόσο στα παιχνίδια με τη Δυναμό Μόσχας, όσο και στη συνολική παρουσία της ομάδας στην Ευρώπη. Την πρόκριση δεν την κέρδισε η Δυναμό Μόσχας, αλλά μας την έκλεψε η διαιτησία. Εμπιστευόμαστε την ομάδα και πιστεύουμε πως μπορεί να διακριθεί στο νέο πρωτάθλημα. Ξεχάστε το προηγούμενο παιχνίδι και επικεντρωθείτε σ’ αυτό της ερχόμενης Δευτέρας με αντίπαλο την Ανόρθωση», ήταν τα λόγια του Αγι Ιακωβίδη στην προπόνηση της Παρασκευής.

Τα λόγια του «πράσινου» παράγοντα αντικατοπτρίζουν απόλυτα την πραγματικότητα αλά και τη στάση που επιβάλλεται να κρατήσουν οι ποδοσφαιριστές σε αυτό το δύσκολο χρονικό σημείο για να προχωρήσει η ομάδα προς τα εμπρός, συνεχίζουσα την εξαιρετική εικόνα που μέχρι στιγμής παρουσιάζει. Μια εικόνα που χαρακτηρίζεται από Ομονοιάτες και μη ως μια εικόνα προοπτικής σε μια σεζόν που έχει αρχίσει ταπεινά (αγωνιστικά κα οικονομικά).

Είναι γεγονός ότι είναι μια ώρα δύσκολη. Μια ώρα που κανείς ποδοσφαιριστής δεν θα ήθελε να ζήσει στην καριέρα του. Είναι εύκολο να λέμε «ψηλά το κεφάλι και πάμε για τη  συνέχεια». Όμως στην πράξη δεν είναι καθόλου εύκολο. Η απάλυνση των ψυχικών τραυμάτων θέλει χρόνο.  Έτσι η Ομόνοια λογικό είναι ότι δεν θα είναι απόλυτα έτοιμη ψυχολογικά  στον αυριανό αγώνα (7μμ) με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Είναι όμως σίγουρο ότι οι ποδοσφαιριστές θα καταβάλουν όλες τους τι δυνάμεις για ένα νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έχοντες την συμπαράσταση του κόσμου τους. Ένα νικηφόρο ξεκίνημα που προβάλλει αυτή στιγμή ως επιτακτική ανάγκη.

Ο Σλοβένος διεθνής μεσοεπιθετικος  Άντραζ Κιρμ, ήλθε στην Κύπρο. Θα αποχωρήσει με ελευθέρα ο Αλίπιο (ψάχνει ομάδα στην Ελλάδα), ενώ γίνεται προσπάθεια να δοθεί δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα ο Κακουμπάβα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση