ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλωνας: Τα φέρνει βόλτα και στα εντός

Κέρδισε 3-1 τον Ερμή στο Δασάκι

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Ένας άκρως ουσιαστικός Απόλλωνας πήρε μεγάλο διπλό στο «Δασάκι» με 3-1 επί του Ερμή, χάρις στα γκολ που σημείωσαν οι Τουράν, Ρέζεκ και Μεριέμ.

Α’ Μέρος

Ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο για τον Ερμή που στο 7’ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Ονίλο να αστοχεί από κοντά, δεν είχε ποτέ συνέχεια για τους «Φτεροπόδαρους» με τον Απόλλωνα να αναλαμβάνει πρωτοβουλία και να προηγείται. Ο Τουράμ με μια προσωπική ενέργεια στο 11’ και πλασέ έφερε το γκολ και στη συνέχεια το ματς έγερνε περισσότερο προς το 2-0 παρά στο 1-1. Ο Λόπες είχε μεγάλη φάση στο 15’ που δε μπόρεσε να νικήσει τον Μπογκατίνοφ και σε 30-32’ ο Γκουγιόν πρώτα με κεφαλιά και μετά με σουτ άγγιξε το γκολ. Μοναδική αντίδραση του Ερμή στο τελευταίο πεντάλεπτο με ένα σουτ του Ονίλο που έφυγε ψηλά.

Β’ Μέρος

Ο Ερμής μπήκε με διάθεση να πιέσει αλλά όταν δώσεις χώρο στον Απόλλωνα κινδυνεύεις και στο 53’ αυτό πληρώθηκε. Ο Σανγκόι έκλεψε τη μπάλα και αφού έβγαλε τετ α τετ τον Ρέζεκ ο Τσέχος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0. Οι αλλαγές του Παναγιώτου έφεραν ένα πιο επιθετικό Ερμή που μετέφερε τη μπάλα στην περιοχή του Βάλε, αλλά οι αντεπιθέσεις από πλευράς Απόλλωνα δεν έλειψαν. Τελικά το τρίτο γκολ δεν ήρθε από τέτοια, αλλά από μια αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ στη γωνία από τον Μεριέμ στο 76’ που έβαλε τέλος στο ματς. Στο 85’ ο Παπαθανασίου μείωσε αλλά ήταν πια αργά.

Ερμής (Παναγιώτου): Μπογκατίνοφ, Παουλίνιο, Ντε Πίνα(56’ Ιμπραίμι), Ουόν, Τσίνα, Ταραλίδης, Παλαθουέλος, Πάκερ, Μοράν(84’ Δημητρίου), Μπελούσο(64’ Παπαθανασίου), Ονίλο

Απόλλωνας (Χριστοφόρου): Βάλε, Στυλιανού, Μερκής, Αντράντε, Ρομπέρ, Χαμντανί, Γκουγιόν, Λόπεζ(71’ Παπουλής), Σανγκόι, Ρέζεκ(63’ Μεριέμ), Τουράν

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση