ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αστυνομικές επιχειρήσεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια

Η Αστυνομία «μαζεύει» κι οφειλέτες προστίμων

Συνηθίζουν πλέον πολλοί διαχειριστές των υποστατικών του τζόγου να τοποθετούν φρουρούς ασφαλείας, για να προστατεύονται από τις αστυνομικές επιχειρήσεις. Η Αστυνομία συνεχίζοντας τη δραστηριότητά της για καταπολέμηση του φαινομένου του ηλεκτρονικού τζόγου και της κυβείας, περιέλαβε να διώκει κι όσους ασκούν το επάγγελμα του φύλακα και ιδιώτη φύλακα χωρίς άδεια. Χθες βράδυ οργανώθηκαν αστυνομικές επιχειρήσεις  στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού και Αμμοχώστου, κατά τις οποίες ελέγχθηκε αριθμός υποστατικών. 

Στην περιοχή  Λευκωσίας, εντοπίστηκαν σε πρακτορείο στοιχημάτων τέσσερα πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, 106 τραπουλόχαρτα και 26 φίσιες, τα οποία βρίσκονταν σε τραπέζι κυβείας.

Επίσης, εναντίον ενός από αυτά τα πρόσωπα, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν εντάλματα προστίμου για το συνολικό χρηματικό ποσό των 2,347 ευρώ και οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό για τα περαιτέρω.

Στην Λεμεσό κατά τη διάρκεια των ελέγχων, εντοπίστηκαν σε υποστατικό και κατασχέθηκαν 18 πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών που φαίνονται να μετατρέπονται σε μηχανές τυχερού παιγνίου, καθώς και χρηματικό ποσό των 160 ευρώ. Επίσης, εντοπίστηκαν έξι θαμώνες και από έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι εναντίον των τριών από αυτούς, εκκρεμούσαν εντάλματα προστίμου για το συνολικό χρηματικό ποσό των 2,040 ευρώ και οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, προκειμένου να ρυθμίσουν την αποπληρωμή των χρεών τους. 

Στην επαρχία Αμμοχώστου, κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν από μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρεις πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών που φαίνονται να μετατρέπονται σε μηχανές τυχερού παιγνίου. Ο υπεύθυνος του υποστατικού, κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα. 

Επίσης, στην ίδια επαρχία διενεργήθηκαν έλεγχοι από μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου σε δύο υποστατικά αναφορικά με φρουρούς ασφαλείας, χωρίς να προκύψει οτιδήποτε.
Οι εξετάσεις για τις πιο πάνω υποθέσεις συνεχίζονται, ενώ οι εκστρατείες της Αστυνομίας θα συνεχιστούν σε παγκύπρια βάση. 
 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση