ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υπεύθυνη στάση από την Κυβέρνηση ζητά το ΑΚΕΛ

Ζητά να ενημερώσει τον κόσμο και για άλλες απαράδεκτες δεσμεύσεις

ΚΥΠΕ

Η κυβέρνηση ΔΗΣΥ- Αναστασιάδη συνεχίζει μέσα από ένα "αλαλούμ δηλώσεων κυβερνητικών αξιωματούχων να συντηρεί το κλίμα έντασης στις εργασιακές σχέσεις, το οποίο εξ’ υπαρχής η ίδια προκάλεσε με τις δημόσιες δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών και την καταστρατήγηση των θεσμικά κατοχυρωμένων διαδικασιών στις εργασιακές σχέσεις", δήλωσε  ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαϊδης.

Οπως ανέφερε, "οι χθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών για στρεβλώσεις που πρέπει να καταργηθούν, οι δηλώσεις του Υφυπουργού Παρά τω Προέδρω για την ανάγκη εξεύρεσης των κονδυλίων που απαιτούνται για το ΕΕΕ μέσα από νέες περικοπές στους μισθούς των εργαζομένων- όταν μέχρι χθες οι κυβερνώντες διαβεβαίωναν ότι θα εξεύρουν τα απαιτούμενα κονδύλια από άλλες εξοικονομήσεις-, η διοχέτευση πληροφοριών στα ΜΜΕ για αναθεώρηση της αρχικής κυβερνητικής θέσης, όλα αυτά αποτελούν μέρος ενός σκηνικού που καταδεικνύει την εικόνα σύγχυσης, αντιφάσεων και ενός αλαλούμ στο κυβερνητικό σχήμα".

Ο κ. Λουκαϊδης είπε πως το ΑΚΕΛ καλεί για μια ακόμη φορά τους κυβερνώντες "να συμπεριφερθούν υπεύθυνα απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ως λαός και να πάψουν με τις ενέργειες τους να προκαλούν αχρείαστες εντάσεις, οδηγώντας τον τόπο σε επικίνδυνες περιπέτειες".

"Τους καλούμε επίσης για μια ακόμη φορά να ενημερώσουν τον Κυπριακό λαό αν έχουν προχωρήσει μονομερώς, πίσω από τις πλάτες της κοινωνίας, σε πρόσθετες απαράδεκτες δεσμεύσεις απέναντι στους δανειστές μας", κατέληξε.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση