ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Το ΑΠΟΕΛ πάει Παραλίμνι σήμερα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Στην 4η αγωνιστική μπαίνει σήμερα το Παγκύπριο πρωτάθλημα, στην οποία δεσπόζει το τοπικό ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα σε ΑΕΛ και Απόλλωνα που θα ολοκληρώσει την αγωνιστική τη Δευτέρα.

Ένα ντέρμπι διαφορετικό από άλλες χρονιές, καθώς οι οργανωμένοι οπαδοί, που τόσα χρόνια έφτιαχναν αλησμόνητες και εμπνευσμένες κερκίδες και ατμόσφαιρα, σήμερα δεν θα δώσουν το παρόν τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της κάρτας οπαδού.

Κυρίως τέτοια παιχνίδια χάνουν αρκετά από την αίγλη τους όταν λείπει ο παλμός από τις εξέδρες, κάτι που πρέπει να το κοιτάξουν οι αρμόδιοι για να βρεθεί επιτέλους μια λύση.

Στο αγωνιστικό μέρος, το πρόγραμμα της αγωνιστικής ξεκινά σήμερα με δύο παιχνίδια. Στο πρώτο χρονιά, η Αγία Νάπα υποδέχεται το ΑΠΟΕΛ. Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί τους «πορτοκαλί», οι οποίοι καλούνται να κάνουν ομαλή προσγείωση στην κυπριακή πραγματικότητα και να μην αγχωθούν κόντρα στην Αγία Νάπα, που είναι διατεθειμένη να βάλει δύσκολα μέσα στην έδρα της.

Στις 20:00 η Σαλαμίνα υποδέχεται τον Εθνικό σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες οι οποίες προέρχονται από ισοπαλία. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το «Αμμόχωστος» και να πάρουν τη νίκη, κόντρα στον Εθνικό που φέτος δείχνει πολύ υπολογίσιμος και με διπλό θα συνεχίσει να βρίσκεται στα ψηλά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ 19:00 ΑΠΟΕΛ
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 20:00 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014
ΟΜΟΝΟΙΑ 19:00 ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ 19:00 ΑΝΟΡΘΩΣΗ
ΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥ 20:00 ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014
ΑΕΛ 19:00 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση