ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

15 Ιανουαρίου η εκδίκαση της υπόθεσης με τα αξιόγραφα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οι Μπουλούτας - Βγενόπουλος

Την συνδρομή των ελληνικών αρχών ζητά το Δικαστήριο Λεμεσού ώστε να επιδοθούν οι δικαστικές του κλήσεις στους Μπουλούτα-Βγενόπουλου, προκειμένου να παρουσιαστούν ενώπιον του στις 15 του ερχόμενου Ιανουαρίου για την υπόθεση των αξιογράφων, μετά από ιδιωτική προσφυγή.

Το Δικαστήριο απέρριψε σήμερα το αίτημα να εκπροσωπηθούν οι καταγγελλόμενοι από τους συνηγόρους τους κι έδωσε ικανοποιητικό χρόνο πέραν των δύο μηνών ώστε αυτοί να εντοπιστούν και να τους γίνουν οι επιδώσεις. Χαρακτηριστικά πρέπει να αναφερθεί πώς η κλήση του κ. Βγενόπουλου απευθύνεται στην επαγγελματική του διεύθυνση, στα γραφεία της MIG στην Αθήνα.

Ο δικηγόρος κ. Κώστας Μελάς, που εκπροσωπεί τον παραπονούμενο στην υπόθεση με τα αξιόγραφα, μετά την μεσολάβηση της κυπριακής δικαιοσύνης για την επίδοση των κατηγορητηρίων, απέσυρε το δικό του διάβημα για επιδόσεις. 

Οι συνήγοροι των Μπουλούτα-Βγενόπουλου, όπως διατείνεται ο ίδιος ο δικηγόρος, προβάλλοντας διάφορα προσχήματα και δικαιολογίες  αρνούντο να παραλάβουν τις επιδόσεις για τους πελάτες τους.  

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση