ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Anjelica Huston: Όταν έμαθε ότι ο Jack Nicholson ήταν άπιστος

Αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την επεισοδιακή σχέση της στην αυτοβιογραφίας της

Kathimerini.gr

Ιωάννα Χουλιαρά
 
Η Anjelica Huston ολοκλήρωσε το δεύτερο μέρος της αυτοβιογραφίας της με τίτλο «Watch Me» όπου αποκαλύπτει μεταξύ άλλων και λεπτομέρειες για την επεισοδιακή σχέση της με τον ηθοποιό Jack Nicholson. Υπήρξε ίσως ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της showbiz με τη σχέση τους να κρατά 17 χρόνια και την Huston να μετράει τις παράλληλες σχέσεις του ‘Καζανόβα’ συντρόφου της. Από το 1990 που χώρισαν μέχρι σήμερα τόσο η ηθοποιός που έχει δηλώσει ότι «ήθελε να γίνει καλόγρια αλλά τελικά τα έφτιαξε με τον Nicholson» όσο και ο ηθοποιός που δεν σταμάτησε να επιβεβαιώνει τις πολλές ερωμένες που είχε κατά τη διάρκεια της σχέσης του με τη Huston, απασχόλησαν τα media με την θυελλώδη σχέση τους.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Vanity Fair που δημοσιεύει αποσπάσματα από το βιβλίο της ηθοποιού, ο χωρισμός του ζευγαριού έγινε τη νύχτα που η Anjelica έμαθε ότι ο Nicholson περίμενε παιδί από την ηθοποιό Rebecca Broussard. Είχε προηγηθεί ένα άρθρο στο Playboy που έγραφε για τη σχέση του ηθοποιού με μια άλλη γυναίκα που έβγαλε την Huston εκτός εαυτού: «Τον χτύπησα άγρια στο κεφάλι και τον ώμο. Προσπαθούσε να με αποφύγει σκύβοντας και εγώ ορμούσα προς το μέρος του σαν μποξέρ ρίχνοντας ευθείες μπουνιές». Την επόμενη μέρα ο Nicholson είχε πολύ καλή διάθεση και μάλιστα της είπε «Σίγουρα μου έριξες μερικές καλές. Έχω μελανιές σε όλο μου το σώμα» με την ηθοποιό να του απαντά «παρακαλώ, το άξιζες!».

To 1989 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Grifters», η Huston έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Jack Nicholson: «Έχω κάτι να σου πω», της είπε ο ηθοποιός που την κάλεσε σε δείπνο. Όσο έτρωγαν το επιδόρπιο ο Nicholson της ανακοίνωσε ότι θα γίνει πατέρας: «Κάποιος θα κάνει παιδί» της είπε και η ηθοποιός αμέσως αισθάνθηκε ένα déjà vu από την ημέρα που ο πατέρας της ανακοίνωσε ότι θα κάνει παιδί με άλλη γυναίκα (σ.σ. αναφερόμενη στον ετεροθαλή αδερφό της και ηθοποιό Danny Huston). Ο Nicholson ανακοίνωσε στην ηθοποιό ότι θα υποστήριζε την Broussard αλλά δεν ήθελε να αλλάξει κάτι στη σχέση που είχαν. Η Anjelica απάντησε αποστομωτικά: «Υπάρχει χώρος μόνο για μια γυναίκα σε αυτή την εικόνα και εγώ θα αποχωρήσω».

Τα Χριστούγεννα της ίδια χρονιάς ο Jack Nicholson χάρισε στην Anjelica το εκπληκτικό διαμαντένιο βραχιόλι με μαργαριτάρια- που κάποτε είχε δωρίσει ο Frank Sinatra στην Ava Gardner –μαζί με μια κάρτα που έγραφε: «Αυτά τα μαργαριτάρια από το γουρουνάκι σου. Με τις καλύτερες ευχές για τις γιορτές. Jack». Το ζευγάρι συνήθιζε να χρησιμοποιεί διάφορα παρατσούκλια στις επικοινωνίες του, με τον Jack να αποκαλεί την ηθοποιό  ‘Fab’, Toot’ ή ‘Tootie’ και ‘pal’ (φιλαράκο) κάτι που μισούσε η Huston γιατί όπως εξηγεί «υπονοούσε έλλειψη ρομαντικών συναισθημάτων. Δεν ήθελα να είμαι ο πιστός του φίλος αλλά η μεγάλη αγάπη της ζωής του». Ο Jack, βέβαια, συνήθιζε να φωνάζει όλους τους ανθρώπους που γνώριζε με παρατσούκλια, όπως τον Warren Beatty που φώναζε ‘the Pro’, τον Marlon Brando που έλεγε ‘Marloon’ και τον Art Garfunkel που αποκαλούσε χαρακτηριστικά «the Old New G». Μάλιστα, η Anjelica μας παραπέμπει στις ταινίες που έκανε ο Jack Nicholson για τα αρχικά ‘H.D.S.’ του Harry Dean Stanton με τα οποία ο ηθοποιός είχε εμμονή για μια μεγάλη περίοδο της ζωής του.

Η Anjelica Huston γράφει την νέα της αυτοβιογραφία αποκαλύπτοντας ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή συνεχίζοντας να αποτυπώνει στο χαρτί με το ίδιο πάθος την ιστορία της, όπως και στο πρώτο μέρος της αυτοβιογραφίας της με τίτλο «A Story Lately Told: Coming of Age in London, Ireland and New York», όπου περιέγραψε τα μαγευτικά παιδικά χρόνια που πέρασε με τον πατέρα της και σκηνοθέτη John Huston και την πανέμορφη μητέρα της σε μια ιρλανδική βίλλα, αλλά και τα χρόνια μοναξιάς και προδοσίας που πέρασε μετά το διαζύγιο των γονιών της αλλά και κατά τη διάρκεια των δικών της ρομαντικών σχέσεων.

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ