ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χειροπέδες με το καλωσόρισες στο Αεροδρόμιο

44χρονος Βούλγαρος πιάστηκε με δύο κιλά κοκαΐνη κατά την άφιξή του στην Κύπρο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον 44χρονου από τη Βουλγαρία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις παράνομης εισαγωγής και κατοχή ναρκωτικών δύο κιλών κοκαΐνης, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Επιχείρησε να εισαγάγει δύο κιλά κοκαΐνη στην Κύπρο, αλλά η απόπειρά του σταμάτησε στον έλεγχο επιβατών του Αεροδρομίου Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, στις 10.30 το βράδυ της Κυριακής ο 44χρονος Βούλγαρος έφτασε στο αεροδρόμιο, προερχόμενος από χώρα της Λατινικής Αμερικής. Μετά την αξιολόγηση πληροφοριών που είχαν δοθεί στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών για προσπάθεια διακίνησης σκληρών ναρκωτικών μέσω του αεροδρομίου Λάρνακας, ο επιβάτης ανακόπηκε για έλεγχο. Στις αποσκευές του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους δύο κιλών.

Ο 44χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση και θα αναζητήσει τους παραλήπτες των ναρκωτικών, αφού ο 44χρόνος φέρεται να έχει παραδεχτεί πως έκανε την μεταφορά της κοκαΐνης με παραγγελία,  έναντι αμοιβής.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση