ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στο ΤΑΕ Πάφου η Σολομωνίδου

Συνεχίζονται οι ανακρίσεις για την ψεσινή έκρηξη στο Δημόσιο Κήπο της Πάφου

ΚΥΠΕ

Την ώρα που ο Σάββας Βέργας συνελήφθη από την Αστυνομία σχετικά με την υπόθεση του αποχετευτικού της Πάφου, στο ΤΑΕ Πάφου βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην δημοτική υπάλληλος του Δήμου Πάφου Μαρία Σολομωνίδου, όπως και άτομα του στενού οικογενειακού της κύκλου, προκειμένου να καταθέσουν , σχετικά με τη χθεσινοβραδινή έκρηξη στο Δημοτικό Κήπο Πάφου, κοντά στο Δημαρχείο της πόλης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η έκρηξη να συνδέεται με την απόφαση για απόλυση της Σολομωνίδου από τον Δήμο.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Έκρηξη σημειώθηκε χθες βράδυ στο δημόσιο κήπο πλησίον του Δημοτικού Μεγάρου Πάφου, η οποία έγινε αισθητή από κατοίκους της περιοχής μέχρι και το Μουσαλά. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου Νίκο Τσαπή, η έκρηξη οφειλόταν σε πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού αντικειμένου, που περιείχε εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος.

Τη σκηνή, η οποία αποκλείστηκε, επισκέφτηκαν γύρω στις 15:00 το απόγευμα πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας. Ο κ. Τσαπής σε δηλώσεις του ανέφερε πως από το χώρο παραλήφθηκαν τεκμήρια, τα οποία θα αποσταλούν για περαιτέρω εξετάσεις.

Από την πρώτη στιγμή, σημείωσε, η Αστυνομία κινητοποιήθηκε και έχει αρχίσει τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε από πολίτη, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο κ. Τσαπής ερωτηθείς κατά πόσο  η Αστυνομία θα εντατικοποιήσει τις έρευνες της λόγω του γεγονότος ότι η έκρηξη σημειώθηκε λίγα μόλις μέτρα πλησίον του Δημοτικού Μεγάρου Πάφου, είπε πως από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία έχει κινητοποιηθεί και διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

«Είμαστε στα αρχικά στάδια και διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα», κατέληξε.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση