ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παράταση στην εξόφληση φορολογιών από το Δήμο Λάρνακας

Απευθύνει έκκληση για έγκαιρη εξόφληση των λογαριασμών τους

ΚΥΠΕ

Παράταση στην εξόφληση διαφόρων φορολογιών δίνει ο Δήμος Λάρνακας για διευκόλυνση των δημοτών του, ενώ απευθύνει έκκληση για έγκαιρη εξόφληση των λογαριασμών τους προς αποφυγή οποιασδήποτε επιπρόσθετης επιβάρυνσης.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας, αφουγκραζόμενο τις οικονομικές δυσκολίες και μέσα στα πλαίσια διευκόλυνσης των δημοτών, δίνει παράταση της εξόφλησης των φορολογιών Δικαιωμάτων Σκυβάλων, Επαγγελματικού Φόρου, Αδειών Επαγγελματικών Υποστατικών και Φόρου Ακίνητης Ιδιοκτησίας του έτους 2014, μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2015».

Η εξόφληση, προστίθεται, «γίνεται και με δόσεις, μόνο στα γραφεία του Δήμου Λάρνακας ή μέσω διαδικτύου. Μετά την ημερομηνία αυτή, σε μη εξοφλημένους λογαριασμούς θα επιβληθεί πρόσθετη επιβάρυνση 10% επί του οφειλόμενου ποσού, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία».

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας υπενθυμίζει «ότι σύμφωνα με την υπάρχουσα πολιτική Κοινωνικής Αλληλεγγύης που εφαρμόζεται στο Δήμο και αφορά τους κατόχους ταυτότητας πολυτέκνου της ΠΟΠ 2014, τους λήπτες δημοσίου βοηθήματος, τις μονογονεϊκές οικογένειες, τους συνταξιούχους Κοινωνικών Ασφαλίσεων, τα άτομα με αναπηρίες και τους ανέργους, ισχύουν ειδικά κριτήρια μειώσεων και απαλλαγών από τις Δημοτικές Φορολογίες. Για το σκοπό αυτό υπάρχουν ειδικά έντυπα στα Γραφεία Είσπραξης Φόρων του Δήμου Λάρνακας τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν και να συμπληρώσουν».

 

 

 

 

 

 

 


 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση