ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Sienna Miller: Πως η μητρότητα απογείωσε την καριέρα της

Γιατί η βιομηχανία του θεάματος πήρε την ηθοποιό στα σοβαρά μόνο όταν έγινε μητέρα

Kathimerini.gr

Θα περίμενε κανείς ότι η Sienna Miller μετά τον ρόλο της ως Edie Sedgwick στο ‘Factory Girl’ αλλά και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο πλευρό του Jude Law στο ‘Elfie’ είχε κάνει τα πρώτα βήματα που θα την οδηγούσαν σε μια λαμπρή καριέρα στο Hollywood. Η ηθοποιός που είδε την προσωπική της ζωή να κοσμεί τις σελίδες σκανδαλοθηρικών περιοδικών και το  δημόσιο προφίλ της ως μια στιλάτη κοπέλα με εκκεντρική συμπεριφορά να την εμποδίζει από την διεκδίκηση πιο ‘ποιοτικών’ ρόλων, πλέον είναι μητέρα και όπως λέει σε συνέντευξή της στην Guardian, το Hollywood την αντιμετωπίζει διαφορετικά.

Η 32χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι η βιομηχανία του θεάματος αναγκάστηκε να την δει διαφορετικά όταν πριν δύο χρόνια γέννησε την κόρη της, Marlowe, καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό Tom Sturridge, ενώ η μητρότητα την βοήθησε να συνεργαστεί και με πιο καταξιωμένους σκηνοθέτες: «Ο κόσμος που διαβάζει αρνητικά πράγματα για μένα, ο κόσμος που χρειάζεται πειθώ είναι μάλλον αρκετά αδαής που υποθέτει ότι επειδή έχω παιδί είμαι πλέον σοβαρή. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Είμαι ακόμα αυτή που ήμουν. Ίσως πιο ώριμη αλλά η ίδια. Οπότε φαντάζομαι ότι μέσα σε αυτή την αδαή και γελοία πλευρά της βιομηχανίας οι απόψεις για μένα έχουν αλλάξει επειδή είμαι μητέρα», είπε η βρετανίδα σταρ.

Ο αρραβώνας της με τον Jude Law, η δημόσια συγγνώμη εκ μέρους του για την απιστία, αλλά και οι σχέσεις που ακολούθησαν παρουσίαζαν την Sienna περισσότερο ως μια celebrity που απολαμβάνει την φήμη παρά ως μια σοβαρή ηθοποιό που δούλευε σκληρά για να πετύχει. Όπως είπε, άλλωστε, η μητρότητα άλλαξε και την ίδια: «Από τότε ξεκίνησε. Έχεις κάποιον που θέλεις να είναι περήφανος για σένα κάποια μέρα. Η μητρότητα μου έδωσε και μια αίσθηση ότι ο χρόνος τελειώνει. Είσαι ξαφνικά ενήμερος της δικής σου θνητότητας. Εγώ όταν γέννησα το μωρό είχα μια διορατικότητα για τη ζωή μου και ότι είχε απομείνει». Η ηθοποιός απασχόλησε με την προσωπική της ζωή όταν κυκλοφόρησαν φήμες για την σχέση την με τον παντρεμένο ηθοποιό Balthazar Getty αλλά και με τον Daniel Craig όταν το όνομά της μπλέχτηκε στο σκάνδαλο των υποκλοπών της εφημερίδα News of the World. Η κατάθεση που έδωσε στο δικαστήριο μέσω βιντεοκάμερας , όπως λέει, παρουσιάστηκε λανθασμένα από τον Τύπο: «Το χειρίστηκαν πολύ άσχημα. Θύμισαν στον κόσμο πράγματα που δεν ήθελα να θυμηθούν», τόνισε η Miller και συμπλήρωσε «κατά κάποιο τρόπο αυτό που βγήκε προς τα έξω είναι πως εγώ είχα διάφορες σχέσεις. Κάτι που δεν ίσχυε. Ξαφνικά εγώ και ο Jude ήμασταν στα εξώφυλλα πάλι χωρίς να υπάρχει κάποιος συσχετισμός με την επικαιρότητα. Ήταν πολύ άσχημο».

Η Sienna Miller μετά από περίπου 8 χρόνια όπου συμμετείχε κυρίως σε ανεξάρτητες παραγωγές, κατάφερε να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες με σίγουρη εμπορική επιτυχία  που αναμένεται να βραβευτούν με βραβεία, όπως το ‘American Sniper’ του Clint Eastwood, το ‘Black Mass’ στο πλευρό του Johnny Depp αλλά και το πολυαναμενόμενο ‘Foxcatcher’.  Η ίδια παραδέχεται πως «είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε κάποια ταινία που θεωρείται σημαντική. Όλοι οι σκηνοθέτες μιλούν μεταξύ τους και όταν συνεργάζεσαι με κάποιον που ανήκει σε αυτή την κατηγορία καταξιωμένων σκηνοθετών έχεις ανθρώπους που σε υποστηρίζουν. Ανθρώπους που τους ακούν οι άλλοι. Ποτέ δεν το είχα αυτό στο παρελθόν».

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ