ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Καταθέτει – περνάει…

Η προσπάθεια που καταβλήθηκε ειδικά στο τελευταίο διάστημα ήταν υπεράνθρωπη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Κατατίθεται σήμερα από την Ομόνοια ο φάκελος των κριτηρίων στην ΚΟΠ. Με βάση τις εκτιμήσεις των διοικούντων την ομάδα, ο φάκελος είναι εναρμονισμένος με τα οικονομικά κριτήρια της ΟΥΕΦΑ και κατά συνέπεια η προσπάθεια στέφθηκε και τούτην τη φορά με επιτυχία. Μέχρι την επόμενη. Γατί αυτός ο αγώνας δεν είναι κοντά στο τέλος. 

Η  προσπάθεια που καταβλήθηκε ειδικά στο τελευταίο διάστημα ήταν υπεράνθρωπη. Σημαντική μερίδα του κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της  διοίκησης για ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και με εισφορές χορηγοί ανταποκρίθηκαν, ενώ επιχειρηματίες φίλοι του σωματείου σήκωσαν αρκετό βάρος, προσφέροντας σημαντικά ποσά για να καταφέρει η ομάδα να διέλθει την ατραπό. Το οικονομικό πρόβλημα α παραμένει ακανθώδες  για την Ομόνοια αλλά σημασία έχει ότι η ομάδα  θα συνεχίσει τη φετινή σεζόν χωρίς να κινδυνεύει από τις συνέπειες των κριτήριων.    


Η προσοχή όλων στρέφεται στον ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Ερμή, όπου στόχος είναι η νίκη. Από χθες έχει αρχίσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση. Φοφανά και Φυλακτού, επανήλθαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ σταδιακά θα ανεβάζει ρυθμούς ο Γιωργαλλίδης. Δύσκολο να προλάβει ο Ρούμπιο. Μέχρι την Πέμπτη θα επιστρέψουν όλοι οι διεθνείς. Οικονομίδης και Μαργκάσα συμπλήρωσαν κάρτες και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση