ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Νίκη και αντεπίθεση

Μόνο νίκη κόντρα στον Ερμή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Με τα γνωστά δεδομένα ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ο Απόλλωνας, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ερμή στο Τσίρειο στάδιο. Ο στόχος είναι αυτονόητος για τους «κυανόλευκους». Νίκη και τρεις βαθμοί.

Οποιοδήποτε άλλο από αυτό θα ήταν καταστροφή για την ομάδα της Λεμεσού, στην προσπάθεια που κάνει για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στον Απόλλωνα βλέπουν τον αυριανό αγώνα σαν τελικός και γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν. Ο Ερμής αναμένεται να παρουσιαστεί καλύτερος, σε σχέση με τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής, καθώς θα υπάρχουν κάποιες επιστροφές.

Ο Τον Κάανεν δούλεψε περισσότερο με τους ποδοσφαιριστές αυτή την βδομάδα και προσπάθησε να αλλάξει το κλίμα που δημιουργήθηκε μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες.

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει πολλές επιστροφές ποδοσφαιριστών που την φετινή σεζόν θεωρούνται παίκτες-κλειδιά που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σκοράρουν ή να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Σανγκόι, Παπουλής, Χαμντανί και Μερκής επιστρέφουν από τιμωρία και λογικά παίρνουν φανέλα βασικού, ωστόσο τα αγωνιστικά προβλήματα δεν παύουν να υπάρχουν. Ρομπέρ, Βασλείου, Αντράντε και Αγγελή θα είναι εκτός.

Αναφορικά με την ενδεκάδα. Ο Βάλε θα είναι στο τέρμα. Στα στόπερ επιστρέφει ο αρχηγός Γιώργος Μερκής και μαζί του θα είναι ο Έντβιν Ουόν. Στα μπακ σίγουρα θα είναι ο Νούνο Λόπες. Είτε δεξιά, είτε αριστερά.

Εάν παίξει ο Στυλιανού, τότε ο Πορτογάλος θα πάει αριστερά. Σε περίπτωση που προτιμηθεί ο Γουίλερ, τότε ο Λόπες θα παραμείνει δεξιά. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι Χαμντανί και Μέριεμ.

Από ‘κει και πέρα, θα επιστρέφουν στην ενδεκάδα Παπουλής και Σανγκόι, ενώ σίγουρος είναι ο Γκιέ. Την άλλη θέση διεκδικούν οι Ρόσα και Τουράμ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση