ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλωνας: Ηρεμία και διαχείριση

Το ζητούμενο πλέον στον Απόλλωνα είναι να υπάρξει ηρεμία και να γίνει σωστή διαχείριση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

«Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς». Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν άπαντες στον Απόλλωνα και να ανασυνταχτούν ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Και μπορεί οι «κυανόλευκοι» να διανύουν κακή αγωνιστική περίοδο και να έχουν να κερδίσουν εδώ και τέσσερα παιχνίδια (απολογισμό δύο ήττες, δύο ισοπαλίες), ωστόσο οι πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος δεν έχουν χαθεί.

Σίγουρα, οι δυσκολίες είναι μεγαλύτερες μετά και τη νέα απώλεια επί του Ερμή. Σε μία αγωνιστική που περίμενες να επανέλθεις στην κορυφή. Όμως, τίποτα δεν έχει κριθεί. Ο Απόλλωνας έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο, γιατί να μην το πράξει στην Λάρνακα το ερχόμενο Σάββατο.

Φτάνει να ηρεμήσει μετά από αυτά που συνέβηκαν μετά το τέλος του αγώνα και πάνω απ’ όλα να συνέρθει. Στο παιχνίδι με τον Ερμή υπήρχε προσπάθεια, όμως οι παίκτες δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την πίεση και το άγχος που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα. Με αποτέλεσμα  να μην έχουν καθαρό μυαλό.

Ένα σημαντικό κομμάτι στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό. Διότι, εάν δεν μπορείς να διαχειριστείς την πίεση και το άγχος, δύσκολα πετυχαίνεις τον στόχο σου. Πάντως, ο Απόλλωνας διαθέτει πολλούς έμπειρους παίκτες, που μπορούν να τραβήξουν αυτό το βάρος.

Συνεπώς, το ζητούμενο πλέον στον Απόλλωνα είναι να υπάρξει ηρεμία και να γίνει σωστή διαχείριση των δεδομένων. Υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια. Με απλά λόγια είναι τέσσερις τελικοί. Παιχνίδια χωρίς επιστροφή και πρέπει να το αντιληφθούν όλοι αυτό.

Και όπως είπε ο αρχηγός, Γιώργος Μερκής ο Απόλλωνας δεν χωρίζεται σε στρατόπεδα. Δεν πρέπει να γίνουν τα λάθη του παρελθόντος και να αρχίσει μία κόντρα. Διότι, με τις αντιπαραθέσεις το μόνο που κερδίζεις είναι να κάνεις χειρότερα τα πράγματα…

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση