ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Από απλό smartphpone σε «επαγγελματική» κάμερα

Η Olympus θέλει να προκαλέσει εντύπωση με μια βοηθητική συσκευή η οποία θα μπορεί να μεταμορφώσει ένα απλό smartphpone σε μια «επαγγελματική» κάμερα, χωρίς να ζητά πολλά χρήματα.

Πρόκειται για το αξεσουάρ με το όνομα Olympus Air A01, το οποίο θα συνδέεται με το κινητό σας τηλέφωνο και στη συνέχεια θα σας παρέχει τη δυνατότητα να βελτιώσετε την ποιότητα των φωτογραφιών που βγάζεται.

Το Olympus Air A01 εφαρμόζει εύκολα στο πίσω μέρος οποιουδήποτε σχεδόν smartphone και προσφέρει τη δυνατότητα στον καθένα να περάσει στο αμέσως επόμενο στάδιο της σταδιοδρομίας του ως ο καθημερινός φωτογράφος της οικογένειάς του.

Η συσκευή φέρει έναν ενσωματωμένο φακό των 16 Megapixels, καθώς και αισθητήρα τεχνολογίας Live MOS. Με μία μόνο φόρτιση ο Olympus Air A01, που ζυγίζει μόλις 147 γραμμάρια, μπορεί να τραβήξει γύρω στις 320 φωτογραφίες.

Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα για λήψεις φωτογραφιών σε ριπές των 10 frames per second, με την ταχύτητα του κλείστρου του να φτάνει το 1/16000. Η μεταμόρφωση του κινητού σας σε μία αξιόλογη κάμερα ολοκληρώνεται με το οπτικό ζουμ του φακού, που φτάνει το 3x.

Μέχρι και τη θέση για το τριπόδι έχουν φροντίσει οι Ιάπωνες, εξού και ο λόγος που τα smartphones εφαρμόζουν στο Olympus Air A01 υπό την κατάλληλη γωνία.

Ένα από τα χρησιμότερα δεδομένα είναι πως η συσκευή επιτρέπει τη δυνατότητα σύνδεσης με WiFi, ενώ το ειδικό app της Olympus επιτρέπει στον χρήστη να χειριστεί τα πάντα μέσω του smartphone του, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθεί με έναν υπολογιστή.

Για την ώρα το εντυπωσιακό αυτό προϊόν, η τιμή του οποίου υπολογίζεται κοντά στα 300 ευρώ, κυκλοφορεί μόνο στην Ιαπωνία.

Geek: Τελευταία Ενημέρωση