ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

K Sports: Ο Τιμούρ διορθώνει τα προβλήματα του ΑΠΟΕΛ

Διαβάστε την Κυριακή 30 Αυγούστου στο αθλητικό περιοδικό της «Καθημερινής»

Το αντίδοτο στα λάθη του καλοκαιριού είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια. Μερικές μέρες μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, στον ΑΠΟΕΛ αποφάσισαν την απόλυση του Ντομίνγκος Πασιένσια και την παράδοση στον «καραφλό» τα κλειδιά του Αρχαγγέλου.

Έτσι, εναποθέτουν στον Γεωργιανό τις ελπίδες τους για αγωνιστική ανάκαμψη και υλοποίηση των υπόλοιπων φετινών στόχων της ομάδας.

Από τη στιγμή που ο Πασιένσια είναι παρελθόν, το ερώτημα που εύλογα γεννάται έχει να κάνει με την αξία του ρόστερ και πιο συγκεκριμένα των φετινών μεταγραφών. Ευθύνες υπάρχουν και σε άλλους, όπως στον Γκουστάβο Μαντούκα, ο οποίος διαδραμάτισε τον πιο σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό της φετινής περιόδου.

Επίσης διαβάστε στο K Sports:
Δημήτρης Χριστοφή
: Το προσκήνιο και παρασκήνιο της επιστροφής. Πολλά λέχθηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες, για ένα θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο «πράσινο» οικοδόμημα.

Εθνική Κύπρου: Ραντεβού με την ιστορία. Η Εθνική μας υποδέχεται στο ΓΣΠ την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου την Ουαλία και την Κυριακή 6 του μήνα το Βέλγιο.

Προκριματικά Euro 2016: Οι μικρές δυνάμεις της Ευρώπης αντιδρούν. Παραδοσιακά αδύναμες ομάδες τρυπώνουν στα «θηρία».

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Η πορεία των Κυπρίων προς το Ρίο. Στόχος είναι η χώρα μας να πάει στη Βραζιλία τον Αύγουστο του 2016 με 15μελής ομάδα.

Ακαδημίες: Παίξε με τον τρόπο της Arsenal. Η ακαδημία της Λονδρέζικης ομάδας στην Κύπρο ξεκίνησε τις εγγραφές για τη σεζόν 2015-16.

Αρθρογραφία:
Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Το λάθος των ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Απόλλωνα
Γιώργος Λογίδης: Έλειψαν οι Αΐλτον και Μαντούκα…

Αθλητισμός: Τελευταία Ενημέρωση