ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΤΕΠΑΚ: «Τρέχει» για τη θέση του Πρύτανη ο Παναγιώτης Ζαφείρης

Στις 14 Οκτωβρίου οι εκλογές μετά από απόφαση της Συκλήτου

ΚΥΠΕ

Τη θέση του Πρύτανη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, κατά τις επικείμενες εκλογές της 14ης Οκτωβρίου, θα διεκδικήσει ο Καθηγητής στο Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών και Κοσμήτορας της Σχολής Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου Παναγιώτης Ζαφείρης.

Σε ανακοίνωση του προς τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου ενόψει των επικείμενων πρυτανικών εκλογών στο Πανεπιστήμιο, ο κ. Ζαφείρης αναφέρει ότι με μοναδικό γνώμονα τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του Πανεπιστημίου, και ανταποκρινόμενος στην ανάγκη για την αποκατάσταση του κύρους, την ανάπτυξη, την αναγέννηση και εν τέλει την καταξίωση του Ιδρύματος, αποφάσισε να διεκδικήσει τη θέση του Πρύτανη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, κατά τις επικείμενες εκλογές της 14ης Οκτωβρίου όπως αποφάσισε η Σύγκλητος.

Οι επικείμενες πρυτανικές εκλογές, αναφέρει, αποτελούν καθοριστικό ορόσημο για την περαιτέρω πορεία του πανεπιστημίου και σημειώνει ότι η όποια αλλαγή χρειάζεται νέα πρόσωπα, μια νέα ηγεσία που θα εργαστεί για την προστασία, την ανάπτυξη και την καθιέρωση του ΤΕΠΑΚ σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

«Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου χρειάζεται μια ηγεσία με αποκλειστικές προτεραιότητες και αφοσίωση στις ανάγκες του Πανεπιστημίου. Απαραίτητη προϋπόθεση για τα παραπάνω είναι η εκλογή μιας νέας ηγεσίας, με νέα πρόσωπα, νέες ιδέες, διεκδικητική και δυναμική παρουσία στην Πολιτεία και τους κοινωνικούς φορείς», συμπληρώνει. Χρειάζεται νέες ιδέες, καινούργια αρχή, νέους τρόπους συμμετοχικής και συλλογικής διοίκησης με επίκεντρο την έρευνα, την καινοτομία καθώς και την διοχέτευση υψηλού επιπέδου γνώσης στους φοιτητές όπως ορίζει η αποστολή του, όπως επιτάσσουν οι προσδοκίες της κοινωνίας και όπως πραγματικά αξίζει στους ακαδημαϊκούς και στους φοιτητές.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση