ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πάφος: Συγκλονιστική ιστορία 8χρονου ορφανού

Γεννήθηκε πρόωρα και έχει προβλήματα στην ομιλία αλλά και στην κίνηση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συγκλονίζει από το πρωί η είδηση από την Επαρχία της Πάφου, όπου 8χρονο παιδάκι, έρμαιο της μοίρας του, ψάχνει πλέον για ανάδοχη οικογένεια.

Συγκεκριμένα, την είδηση την οποία ανέδειξε το τοπικό ειδησεογραφικό pafospress, έχουν από το πρωί κοινοποιήσει χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να δοθεί βοήθεια στο οκτάχρονο αγγελούδι.

Το κοριτσάκι, ορφανό από πατέρα, ο οποίος έχασε την ζωή του πριν από τέσσερα χρόνια, έχασε πρόσφατα και την μητέρα του η οποία έπασχε από προβλήματα υγείας αλλά και την γιαγιά του, η οποία είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου την φροντίδα της. Τώρα, το παιδί, το οποίο λόγω του ότι γεννήθηκε πρόωρα έχει προβλήματα στην ομιλία αλλά και στην κίνηση βρίσκεται υπό την φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας το οποίο έχει αναλάβει την εξεύρεση ανάδοχης οικογένειας.

Το 24news επικοινώνησε με το τοπικό Ίδρυμα στην Πάφο, ΚΙΒΩΤΟΣ, το οποίο ανέλαβε να δώσει στο παιδάκι αναπηρικό κάθισμα, το οποίο θα του παραδώσουν αύριο. Αρμόδιοι του ιδρύματος ανέφεραν ότι  έχουν διαμηνύσει στο Γραφείο Ευημερίας ότι είναι στην διάθεσή τους για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί το κοριτσάκι (λογοθεραπεία, εργοθεραπεία).

Εξάλλου, η σπαρακτική ιστορία έχει ήδη λάβει τεράστιες διαστάσεις από το πρωί, με το Προεδρικό να διαμηνύει μέσω του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, ότι θα πράξει τα μέγιστα προκειμένου να δοθεί η απαραίτητη φροντίδα και βοήθεια στο οκτάχρονο κοριτσάκι.

[Πηγή: 24news.com.cy]

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση