ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η εξαιρετικά λεπτή Philips 58'' 4K LED

Με τη δυνατότητα προβολής οποιουδήποτε περιεχόμενου από το smartphone ή το tablet σας

ΠΗΓΗ: AFP

Επειδή μια εικόνα είναι ίση με χίλιες λέξεις, η Philips σχεδίασε την εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση Philips 58" 4Κ LED, η οποία αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για το χώρο σας.

Χάρη στο λεπτό της πλαίσιο, η παρακολούθηση του αγαπημένου σας προγράμματος ή ταινίας γίνεται ακόμη πιο απολαυστική, αφού η εικόνα είναι πλέον μεγαλύτερη.

Την ίδια ώρα η εντυπωσιακή ανάλυση 4K Ultra HD, προσφέρει πιο καθαρές εικόνες, με φωτεινότερα λευκά και σκουρότερα μαύρα, ενώ μέσω της τεχνολογίας Digital Natural Motion βελτιώνει την κίνηση και μειώνει το τρεμόπαιγμα, προσφέροντας εξαιρετική ευκρίνεια και την πιο ομαλή εικόνα που μπορείτε να φανταστείτε.

Το 3D σας μεταφέρει με απόλυτο ρεαλισμό σε μέρη που δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ, με απίστευτη ζωντάνια και άψογη ποιότητα, την ώρα που η «έξυπνη» εμπειρία της Smart TV, ανοίγει έναν ολόκληρο κόσμο μπροστά σας προκειμένου να τον εξερευνήσετε.

Η Philips 58" 4K LED σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλετε σε αυτήν οποιοδήποτε περιεχόμενο από το smartphone ή το tablet σας, ενώ χάρη στη Cloud TV της Philips, σας προσφέρει εκατοντάδες κανάλια από ολόκληρο τον κόσμο για να διαλέξετε. H τιμή της στη χώρα μας δεν ξεπερνά τα χίλια ευρώ.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: AFP

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση