ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλωνας: Χαμόγελα και ανάσες

Τα δεδομένα πλέον αλλάζουν, αυτά προ… καλοκαιριού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Είναι μία χρονιά αυτή για τον Απόλλωνα, που ξεκίνησε με παίκτες στα «πιτς» λόγω τραυματισμού. Η «κακοδαιμονία» της Λεμεσιανής ομάδας με τους σοβαρούς τραυματισμούς, που συνεχίζεται από πέρσι, στοίχισε βασικές επιλογές στον Πέδρο Εμάνουελ στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια του καλοκαιριού, αλλά και του πρωταθλήματος.

Τα δεδομένα πλέον αλλάζουν, αυτά προ… καλοκαιριού τουλάχιστον αφού ας μην ξεχνάμε προέκυψαν και οι τραυματισμοί των Χάμπου, Λόπες και Γουίλερ, αλλαγή που σίγουρα φέρνει… χαμόγελα στο τεχνικό επιτελείο αφού βλέπει την ομάδα να «γεμίζει» ιδίως μεσοαμυντικά. Πρώτα ήταν η επιστροφή του Αγγελή, την ώρα που ο Μερκής είναι έτοιμος και πήρε κλήση στην Εθνική, ενώ στο τελευταίο φιλικό (με Αλ Ανσάρ) ο Γιώργος Βασιλείου έπαιξε για πρώτη φορά μετά το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε για αρκετό καιρό στον ώμο.

Επιλογές που σίγουρα «γεμίζουν» το κάθε ρόστερ και βάζουν γερή υποψηφιότητα για ενδεκάδα, ανεβάζοντας και στις προπονήσεις τον (υγιή πάνω απ’ όλα) ανταγωνισμό ανάμεσα στους παίκτες. Απ’ εκεί και πέρα είναι θέμα του προπονητή ποιους θα επιλέξει, αναλόγως αντιπάλων και αγωνιστικής φόρμας. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως απ’ τους προαναφερθέντες, ο Γιώργος Βασιλείου χρειάζεται ακόμη χρόνο για να είναι πλήρως έτοιμος, λόγω της αποχής του από επίσημη δράση.

Οι παίκτες θα ξεκουραστούν για το Σαββατοκύριακο, αφού έχει παραχωρηθεί διήμερο ρεπό απ’ την τεχνική ηγεσία. Τη Δευτέρα (12/10) επανέρχονται στο Κολόσσι για να μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τον αγώνα με την Ανόρθωση. Απ’ τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών απουσίαζαν θυμίζουμε οι διεθνείς Αγγελή, Κολοκούδιας, Μερκής, Σλάβτσιεφ, που θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις μετά την Τρίτη (13/10).

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση