ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εurovision 2016: Με ΜΙΝUS ONE «πετάει» για Σουηδία η Κύπρος

Το αγαπημένο ροκ συγκρότημα θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού

ΚΥΠΕ

Βαλίτσες για Στοκχόλμη ετοιμάζει το αγαπημένο ροκ συγκρότητα MINUS ONE, το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 61ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Ο ευρωπαϊκός μουσικός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί σε στην σουηδική πρωτεύουσα στις 10, 12 και 14 Μαΐου και σύμφωνα με το ΡΙΚ, που ανέθεσε την εκπροσώπηση μας στο δημοφιλές συγκρότημα, το τραγούδι θα παρουσιαστεί στο κοινό σε χρόνο που θα ανακοινωθεί αργότερα.

Σουηδικό «άρωμα» επιτυχίας πίσω από την κυπριακή συμμετοχή
Η έκπληξη της φετινής συμμετοχής, δεν αφορά το συγκρότημα που θα μας εκπροσωπήσει, αλλά ο συνθέτης του τραγουδιού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, για το φετινό τραγούδι της Κύπρου, οι MINUS ONE θα συνεργαστούν με τον πασίγνωστο Σουηδό συνθέτη Thomas G:Son, ο οποίος σαν ένας από τους πιο γνωστούς συνθέτες της χώρας του, εκπροσώπησε πολλές χώρες τη Σουηδία στον Διαγωνισμό της Eurovision, με αποκορύφωμα τη νίκη του το 2012 με το τραγούδι Euphoria.

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ