ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Ξεκούραση και Λαΐφης

Οι παίκτες θα απολαύσουν σήμερα το ρεπό τους

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η επιχείρηση… προσγείωσης στην Ανόρθωση ξεκίνησε λίγο μετά τον αγώνα στο ΓΣΠ απ' τους ανθρώπους της ομάδας, όμως πράξη από σήμερα, πλέον, γίνεται. Μεγάλη η νίκη στο ΓΣΠ, με πολλαπλά οφέλη και λογικά τα πανηγύρια, όμως το πρωτάθλημα δεν τελειώνει σε ένα ματς.

Ακολουθεί το ματς με τον Άρη, που έχασε (μετά από τέσσερα νικηφόρα ματς) δύσκολα απ' την Ομόνοια, παιχνίδι που κρύβει παγίδες και θα είναι αρκετά διαφορετικό απ' αυτό του ΓΣΠ. Το κυριότερο που πρέπει να προσεχθεί είναι πως δεν θα κερδίσει μόνο η… φανέλα, επειδή υπήρξε η επιτυχία σε βάρος του ΑΠΟΕΛ.

Ο Αντρέ Πάους, που έγραψε πως η Κυριακή (22/11) ήταν η τελευταία μέρα για πανηγυρισμούς, δεν είδε κάποιο παίκτη του να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα μετά το ματς. Εξαίρεση, όμως, αποτελεί ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, που υπέστη κάταγμα στο ρινικό οστό, κάτι που θα χρειαστεί επιδιόρθωση.

Οι παίκτες προς το παρόν θα απολαύσουν το ρεπό που τους παραχώρησε η τεχνική ηγεσία για σήμερα και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τρίτη (24/11), το πρωί. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Λαΐφη και κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση