ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλωνας: Πλησιάζει η επιστροφή τους

Στις 15 Δεκεμβρίου επιστρέφουν στις αγωνιστικές δραστηριότητες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Απόλλωνας, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, γνωστοποιεί ότι η επιστροφή του Χαράλαμπου Κυριάκου και Νίνο Λόπες στις αγωνιστικές υποχρεώσεις υπολογίζεται στις 15 Δεκεμεβρίου. Αναλυτικά:

Στις 15 Δεκεμβρίου αναμένεται να επιστρέψουν στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας μας και να τεθούν στη διάθεση του τεχνικού της κ. Εμάνουελ οι Χαράλαμπος Κυριάκου και Νούνο Λόπεζ.
 
Οι δύο τους βρίσκονται σε στάδιο ενδυνάμωσης, έτσι ώστε με το που θα λάβουν το μήνυμα από το τεχνικό επιτελείο για να αγωνιστούν, να είναι πανέτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα.
 
Πρόκειται για δύο πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναμένεται να προσδώσουν και κλάση και ποιότητα στην ομάδα μας.
 
Σαφέστατα, η απουσία των δύο στοίχισε πολύ ακριβά στον Απόλλωνα, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν σημαντικοί στα αγωνιστικά πλάνα του κ. Εμάνουελ, που κατέστρωσε ενόψει της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, το περασμένο καλοκαίρι στο Τέλκι της Ουγγαρίας.
 
Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι η επιστροφή των δύο στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας μας θα είναι καταλυτική ως προς την επάνοδό της σε ανταγωνιστικές παρουσίες, όπως επιτάσσεται μέσα από την ιστορία και τους στόχους του συλλόγου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση