ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βρετανός μοτοσικλετιστής το νέο θύμα της ασφάλτου

Σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Πάφο

ΚΥΠΕ

Βρετανός,24 ετών μόνιμος κάτοικος Κύπρου, έχασε το πρωί της Κυριακής τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Πάφο. Συγκεκριμένα, γύρω στις 2 τα ξημερώματα, δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι  υπήρχε πεσμένο στην άσφαλτο ένα πρόσωπο, καθώς επίσης και μια μοτοσικλέτα στη μέση του δρόμου.


Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς επίσης και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 24χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 24χρονος φαίνεται να οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του σε ανώνυμη οδό στην Γεροσκήπου, η οποία ενώνει την οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου με τη λεωφόρο Ευρώπης, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα παρεξέκλινε της πορείας της και ανατράπηκε.

Από την ανατροπή της μοτοσικλέτας, ο 24χρονος, ο οποίος δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, κτύπησε με το κεφάλι σε διαχωριστική λίνια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με το πιο πάνω δυστύχημα να επικοινωνήσει με την Τροχαία Πάφου ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση