ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλωνας: Μαρτίνες ο μεγάλος στόχος

Ο παίκτης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Απόλλωνα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στον Απόλλωνα μπορεί να έχουν επικεντρωθεί στους τελευταίους αγώνες και κυρίως στον μεγάλο τελικό, ωστόσο η σκέψη είναι και στον προγραμματισμό, διότι υπάρχει η πιθανότητα να ξεκινήσει πάρα πολύ νωρίς η προετοιμασία λόγω της Ευρώπης.

Βέβαια, φέτος τα δεδομένα θα είναι πολύ διαφορετικά, καθώς υπάρχει ο βασικός κορμός και ο Απόλλωνας θα προχωρήσει σε λίγες και ποιοτικές μεταγραφές, με στόχο η ομάδα να γίνει καλύτερη τη νέα περίοδο για να μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο.

Ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον Απόλλωνα και ο Πέδρο Εμάνουελ είχε αναφερθεί αρκετές φορές με τα καλύτερα λόγια είναι ο Νίκο Μαρτίνες. Και μπορεί η παρουσία του Αγκολέζου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας να μην είναι ακόμη δεδομένη, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» έκαναν τις πρώτες διαβουλεύσεις με τον Αργεντινό.

Ο παίκτης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Απόλλωνα, καθώς ως γνωστό ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς και δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αυτή την στιγμή τις προθέσεις του προπονητή των «ερυθρολεύκων».

Πάντως, από τον Απόλλωνα έδωσαν στον Αργεντινό να καταλάβει ότι τον θέλουν πάρα πολύ στην ομάδα τους, κάτι που κολάκευσε τον Μαρτίνες, αλλά αυτή την στιγμή είναι δύσκολο να υπάρξει ουσιαστικές εξελίξεις.   

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση