ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Α. Οδυσσέως: Άμεση ανάγκη η λειτουργία θαλάμου εσωτερικών ασθενών

Στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς

ΚΥΠΕ

Άμεση αναγκαιότητα αποτελεί η λειτουργία θαλάμου εσωτερικών ασθενών του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς , σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πόλης Άγγελο Γεωργίου Οδυσσέως.

Συγκεκριμένα τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς αφού από τον Απρίλιο παραμένουν κλειστοί οι θάλαμοι εσωτερικών ασθενών του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς .

Αποτέλεσμα της κατάστασης , σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πόλης Χρυσοχούς είναι να δημιουργούνται τεράστια προβλήματα τόσο στους ασθενείς όσο και στους συγγενείς τους που αναγκάζονται να πηγαινοέρχονται στο Νοσοκομείο της Πάφου.

Ο κ. Οδυσσέως προειδοποίησε ότι οι κάτοικοι του διαμερίσματος είναι εξοργισμένοι και έτοιμοι να κατέλθουν ακόμη και σε δυναμικά μέτρα αντίδρασης αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα.

Πρόσθεσε μάλιστα πως έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Διευθυντή των Ιατρικών υπηρεσιών ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με την τοποθέτηση κάποιου ιατρού.

Ήδη συνέχισε, έχει επιστρέψει ένας ιατρός που βρισκόταν με άδεια όπως ανέφερε , αλλά για να λειτουργήσει ο θάλαμος χρειάζονται τουλάχιστον δύο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση