ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Χρέος 6.8 εκατομμυρίων

Όλα όσα ειπώθηκαν στη Συνέλευση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Παρουσία περίπου 200 μελών του σωματείου «Ανόρθωσις», πραγματοποιείται η προγραμματισμένη γενική συνέλευση με στόχο την έξοδο από το διοικητικό αδιέξοδο. Από τους παρόντες ξεχωρίζουν ο επίτιμος πρόεδρος Κίκης Κωνσταντίνου, ο τότε στενός συνεργάτης Χρίστος Πίττας, αλλά και ο Φραντζέσκος Χατζήμιχαηλ ο οποίος πρόσφατα παραιτήθηκε.

Καταληκτικό σχόλιο με βαρύτητα

Σε σκληρή αυτοκριτική προέβηκε ο απελθόντας πρόεδρος της Ανόρθωσης κατά την εναρκτήρια ομιλία του κατά τη διάρκεια της σημερινής γενικής συνέλευσης. Ο Χρίστος Πουλλαϊδης ανέφερε ότι από ένα σημείο και έπειτα, η παρουσία του στον προεδρικό θώκο δημιουργεί εφησυχασμό και προκαλεί ζημιά!

Το χέρι στην τσέπη

Ο μεγαλομέτοχος του σωματείου κατέθεσε πρόταση για άντληση κεφαλαίων από παλαιούς προέδρους, παλαιά μέλη και τωρινά μέλη, ωστόσο προτιμήθηκε η συνάντηση να επικεντρωθεί στον αρχικό της στόχο που είναι η σύσταση διοικητικού συμβουλίου. Συγκεκριμένα πρότεινε την εισφορά 10 χιλιάδων ευρώ από τους πρώτους, 2.5 χιλιάδες ευρώ από τους δεύτερους και 1000 ευρώ από τους τρίτους.

Άλλο σωματείο, άλλο εταιρία (;)

Διπλωματικός ήταν ο Χρίστος Πουλλαϊδης σε ερώτηση κατά πόσον η αποχώρησή του επεκτείνεται και στο κομμάτι της εταιρίας. Ο μεγαλομέτοχος του σωματείου ανέφερε ότι είναι θέμα που θα συζητηθεί στην αντίστοιχη γενική συνέλευση της εταιρίας.

Έκκληση Κίκη

Η υποβολή ερωτήσεων από τα μέλη προς τον Χρίστο Πουλλαϊδη επέφερε μια μικρή διατάραξη της ηρεμίας. Με παρέμβασή του ο επίτιμος πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κίκης Κωνσταντίνου, κάλεσε όπως αναγνωσθεί το καταστατικό και ακολουθεί πιστά ώστε η διαδικασία να τελειώσει ήρεμα.

Στέρεψε

Επανερχόμενος στο θέμα του πως θα διαχειριστεί το πακέτο μετοχών που κατέχει, ο Χρίστος Πουλλαϊδης παρουσιάστηκε αναποφάσιστος. Αυτό όμως που διατράνωσε γι' άλλη μια φορά όπως και στην εκδήλωση «open house» είναι ότι δεν σκοπεύει να βάλει κι άλλα χρήματα, καθώς έχει στερέψει.

Το χρέος και οι εγγυήσεις

Δύο σημαντικές παράμετροι προκύπτουν στο καθαρά οικονομικό κομμάτι. Πρώτον ότι το χρέος τη δεδομένη στιγμή ανέρχεται στα 6.8 εκατομμύρια ευρώ και δεύτερον ότι ποσό της τάξης του 1.8 εκατομμυρίου ευρώ αφορά προσωπικά δάνεια και υπάρχουν εγγυήσεις από τρίτους ότι θα διαγραφούν.

Πρώτα ΓΣ εταιρίας και μετά εκλογές

Φως στο τούνελ φαίνεται να φανερώνεται μετά από εισήγηση που αφορά καθαρά το κομμάτι διαδοχής του Χρίστου Πουλλαϊδη στην προεδρία του σωματείου. Συγκεκριμένα εγκρίθηκε η πρόταση όπως η εκλογική συνέλευση του σωματείου να διεξαχθεί μετά τη γενική συνέλευση της εταιρίας, δηλαδή μετά τις 22 Ιουνίου.

Πουλλαϊδης μέχρι νεοτέρας

Όσον αφορά το χρονικό διάστημα που θα ακολουθήσει μέχρι και την επικείμενη εκλογική συνάντηση, τα θέματα προγραμματισμού θα τύχουν χειρισμού από τον Χρίστο Πουλλαϊδη. Ήταν μια συλλογική απόφαση που πάρθηκε με γνώμονα το καλό της Ανόρθωσης.

Σε ένα μήνα τα σπουδαία!

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση