ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Βανέσα Παραντί υπερασπίζεται τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ

Φέρεται να έγραψε επιστολή, αναφερόμενη στα υπέροχα χρόνια του γάμου τους

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο σάλος που ξέσπασε γύρω από το διαζύγιο της Άμπερ Χερντ και του Τζόνι Ντεπ και τις κατηγορίες της Χερντ περί επαναλαμβανόμενου ξυλοδαρμού της από τον Ντεπ, παίρνει ολοένα και νέες διαστάσεις.

Σύμφωνα με τα νεότερα στον χώρο, στο πλευρό του πρώην συζύγου της τάσσεται η Βανέσα Παραντί, η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον Ντεπ για 14 χρόνια.

Μάλιστα, η Παραντί φέρεται να έγραψε μία επιστολή στην οποία υπερασπίζεται με τα καλύτερα λόγια τον πρώην σύζυγό της. Σύμφωνα με την επιστολή αυτή, η Παραντίς φέρεται να έγραψε τα εξής:

«Ο Τζόνι Ντεπ είναι ο πατέρας των δύο παιδιών μου και είναι ένα ευαίσθητο, όλο αγάπη και αγαπητό πρόσωπο και πιστεύω με όλη μου την καρδιά ότι αυτές οι πρόσφατες κατηγορίες που έχουν γίνει είναι εξωφρενικές. Όλα αυτά τα χρόνια που γνωρίζω τον Τζόνι, δεν με έχει κακοποιήσει ποτέ σωματικά και αυτή η εικόνα δεν μοιάζει καθόλου με την εικόνα του άντρα με τον οποίο έζησα για 14 υπέροχα χρόνια».

 

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ