ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σύλληψη τεσσάρων ανδρών από το Μπαγκλαντές για υπόθεση εικονικών γάμων

Εντοπιστήκαν και τέσσερις από την Βουλγαρία

ΚΥΠΕ

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, απόπειρας διάπραξης ποινικών αδικημάτων και τέλεσης εικονικών γάμων, διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες κατόπιν έρευνας που διενεργήθηκε από την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Λάρνακας σε διαμέρισμα στην Λάρνακα, εντοπίστηκαν τέσσερις γυναίκες από τη Βουλγαρία.
 
Ανακρινόμενες οι γυναίκες παραδέχθηκαν ότι έφτασαν στην Κύπρο στις 23 Ιουλίου με σκοπό να συνάψουν γάμο από τρίτη χώρα έναντι αμοιβής.
 
Από τις έρευνες και εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία τέσσερις άνδρες από τη Μπαγκλαντές θα προχωρούσαν σε γάμο με γυναίκες από την Ευρώπη.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ένας από τους άνδρες συνεργαζόταν με γυναίκα από τη Βουλγαρία η οποία εντόπιζε γυναίκες στη χώρα της και τις έστελνε στην Κύπρο με στόχο την τέλεση εικονικών γάμων.

Εναντίον των τεσσάρων ανδρών και της γυναίκας από τη Βουλγαρία εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης και συνελήφθηκαν πλην της γυναίκας, η οποία αναζητείται από την Αστυνομία.

Οι τέσσερις άνδρες από το Μπαγκλαντές αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση