ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χρήζουν νέο πιστοποιητικό εγγραφής τα υγραεριοκίνητα

Το Τμήμα Οδικών Μεταφορών ενημερώνει το κοινό για τα έγγραφα που χρειάζονται

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Οδικών Μεταφορών, ενημερώνει το κοινό ότι, στις 8 Απριλίου 2016, δημοσιεύτηκε στο Μέρος Ι του Παραρτήματος ΙΙΙ της Επίσημης Εφημερίδας της Δημοκρατίας η Κανονιστική Διοικητική Πράξη Κ.Δ.Π. 106/2016, με βάση την οποία η εφαρμογή συστημάτων υγραεριοκίνησης στα οχήματα επιτρέπεται.

Ενόψει της πιο πάνω δημοσίευσης σε περίπτωση εφαρμογής συστήματος υγραεριοκίνησης σε όχημα, ο ιδιοκτήτης του οχήματος έχει την υποχρέωση έκδοσης νέου πιστοποιητικού εγγραφής για νόμιμη χρήση του οχήματος. Η εν λόγω έκδοση μπορεί να γίνει στα επαρχιακά γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών ή στα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη ή στα ΚΕ.ΠΟ. των επαρχιακών γραφείων του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, σε όλες τις πόλεις, προσκομίζοντας τα πιο κάτω έγγραφα:

•Βεβαίωση εγκατάστασης συστήματος υγραεριοκίνησης στο όχημα υπογραμμένη και σφραγισμένη από αδειούχο Τεχνίτη Οχημάτων με ειδικότητα Τεχνίτης Συστημάτων Υγραεριοκίνησης.

•Αντίγραφο της Άδειας Τεχνίτη Οχημάτων με ειδικότητα Τεχνίτης Συστημάτων Υγραεριοκίνησης που υπέγραψε την βεβαίωση εγκατάστασης του συστήματος υγραεριοκίνησης στο όχημα.

•Το πιστοποιητικό εγγραφής του οχήματος.

Σημειώνται ότι τα τέλη έκδοσης νέου πιστοποιητικού εγγραφής ανέρχονται στα 1,71 ευρώ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση