ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σάκης Ρουβάς: Συναυλία πριν το X Factor

Της Γιώτας Δαμιανού

 

Λίγο πριν την άφιξή του στην Κύπρο για τη μεγάλη του συναυλία, ο αγαπημένος pop star παρουσίασε την πρώτη του κολεξιόν ρούχων σε γνωστό κατάστημα στην Ελλάδα.

Στα χνάρια της J.Lo

Παράλληλη καριέρα με αυτήν την Jennifer Lopez φαίνεται ότι κάνει ο Σάκης Ρουβάς, αφού εκτός από τραγουδιστής και ηθοποιός τώρα πλέον απέκτησε και τη δική του συλλογή sport ρούχων, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη. Ο pop star αποφάσισε να επεκτείνει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και να μπει στον επιχειρηματικό χώρο με ενδυματολογικές συλλογές που φέρνουν την υπογραφή του. Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε έξω από το μαγαζί όπου έγινε η παρουσίαση της συλλογής των ρούχων με την υπογραφή του, με τις «Ρουβίτσες» να δίνουν τη δική τους μάχη προκειμένου να αγγίξουν το ίνδαλμά τους.

Συναυλία στην Κύπρο

Ο Σάκης Ρουβάς ανάμεσα στις διακοπές του και στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, επισκέφτηκε την Κύπρο για την προγραμματισμένη συναυλία του στο φεστιβάλ Λάρνακας. Ο απόλυτος Έλληνας star μάγεψε με τη παρουσία του μικρούς και μεγάλους, ενώ ο ενθουσιασμός του για τη συναυλία φάνηκε από την πρώτη στιγμή της άφιξής του στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Ο Σάκης παρουσίασε ένα εντυπωσιακό μουσικό θέαμα όπως αυτά που μας έχει συνηθίσει, γεμάτο ενέργεια και εκπλήξεις. Αν και έχει συνεχώς ένα γεμάτο πρόγραμμα, ωστόσο καταφέρνει και ξεκλέβει χρόνο από τις υποχρεώσεις του, για να περάσει ξένοιαστες στιγμές δίπλα στην Κάτια και την κορούλα του Αναστασία.

www.kathimerini.com.cy από Beautiful People

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ