ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλωνας: Μπαράζ ανανεώσεων

Μαζικές ανανεώσεις ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Απόλλωνας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στον Απόλλωνα την περασμένη Δευτέρα (9/1) ανακοίνωσαν πως ο προγραμματισμός  για τον Γενάρη έχει ολοκληρωθεί, αλλά προφανώς εννοούσαν τυχόν προσθήκες.

Ως προς τις ανανεώσεις τα πράγματα ήταν αλλιώς αφού την Πέμπτη(12/1) προέκυψαν τρεις μαζεμένες ανανεώσεις με τους Σακέτι, Κυριάκου και Ντα Σίλβα. Οι τρεις τους ήταν βασικοί στη νίκη επί της ΑΕΛ, οι δυο πρώτοι ως κεντρικοί χαφ και ο Άλεξ στο γνωστό του ρόλο πίσω από το φορ. Θα δουλεύουν στο Κολόσσι για την επόμενη διετία και οι Σακέτι (31χρ.) και Ντα Σίλβα(33 χρ.) πολύ πιθανόν να κλείσουν την καριέρα τους στη Λεμεσό.

Οι δυο τους αποκτήθηκαν από τον Απόλλωνα το Καλοκαίρι του 2015 και έγιναν πρωτοκλασάτα στελέχη της ομάδας. O Ντα Σίλβα έχει αγωνιστεί σε 64 επίσημους αγώνες και σκόραρε 18 γκολ. Στο περσινό πρωτάθλημα έβαλε οκτώ, αριθμός που έχει ήδη ισοφαρίσει φέτος.

Ο Σακέτι ήταν στη Λεμεσό και προηγούμενος, αφού έπαιζε στην ΑΕΛ και όταν έμεινε ελεύθερος στον Απόλλωνα κινήθηκαν και τον απέκτησαν. Έπαιξε σε 51 αγώνες σαν αμυντικός μέσος και φέτος έχει εξαιρετική απόδοση στους περισσότερους αγώνες.

Εντελώς διαφορετική περίπτωση ο Κυριάκου, που βρέθηκε στην πρώτη ομάδα ως παίκτης που αγωνίστηκε και στις ακαδημίες του Απόλλωνα. Πρώτη του συμμετοχή πίσω στο 2011-12 και από τότε παίρνει σταθερά χρόνο. Είναι στα 21 του και μετρά 83 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες με τα «κυανόλευκα».

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για τα επόμενα δυο χρόνια με τους ποδοσφαιριστές Χ.Κυριάκου, Άλεξ Ντα Σίλβα και Εστεμπάν Σακέτι. 

 Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους ποδοσφαιριστές μας αγωνιζόμενοι με την κυανόλευκη φανέλα!».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση