ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλωνας: Σοβαρός για το 7 στα 7

Οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον αγώνα με μεγάλη σοβαρότητα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η σημερινή μέρα έχει Παραλίμνι. Ο Απόλλωνας ταξιδεύει για να αντιμετωπίσει στο «Τάσος Μάρκου» την Αναγέννηση Δερύνειας. Ο στόχος ο ίδιος. Η έβδομη σερί νίκη (και το εφτά στα εφτά για Σοφρώνη Αυγουστή), που θα διατηρήσει την ομάδα κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον αγώνα με μεγάλη σοβαρότητα. Άλλωστε, τόνιζαν όλο αυτό το διάστημα ότι θα έχουν δύσκολο έργο και η Αναγέννηση δεν είναι ομάδα για να την υποτιμήσεις. Άλλωστε, ο Απόλλωνας την έχει «πατήσει» πολλές φορές από τέτοιου είδους παιχνίδια.

Γι’ αυτό, τόνισε και ο Σοφρώνης Αυγουστή μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας ότι τώρα έρχονται ακόμα πιο δύσκολοι αγώνες. Με σοβαρότητα λοιπόν και χωρίς υποτίμηση ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Δερύνειας.

Ο Κύπριος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει και σήμερα κάποια αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντουντού, Ψύχας, Μακρίδης, Γκίε, Πελαγίας, Αγγελή, Ρέινολντς και Πίττας που ταλαιπωρείται από ίωση.

Στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Μιγκέλ Μπεντόγια, αλλά δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα, καθώς ο Αυγουστή αναμένεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα, όπως τους τελευταίους δύο αγώνες. Στο τέρμα ο Μπρούνο Βάλε, σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Δεξιά στην άμυνα ο Πέδρο και αριστερά ο Γκόμες. Στο κέντρο της άμυνας ο Βινίσιους και ο Ρομπέρζ. Αμυντικά χαφ Κυριάκου και Σακέτι. Μπροστά τους σε ένα ελεύθερο ρόλο ο Ντα Σίλβα. Στα άκρα της επίθεσης Σαρδινέρο, Παπουλής και στην κορυφή ο Μάγκλιτσα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση