ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

All Star Game: Οι ξένοι διέσυραν (5-1) τους Κύπριους

Σχεδόν γεμάτο το ''Αντώνης Παπαδόπουλος'', επιτυχία η διοργάνωση

Σε ένα σχεδόν γεμάτο "Αντώνης Παπαδόπουλος", η ομάδα των ξένων επικράτησε των Κυπρίων με 5-1 στο 3ο Marfin Laiki All Star Game που διεξήχθη την Τρίτη (26/04).

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση - όλα τα έσοδα πήγαν στο Ραδιομαραθώνιο -.

Η ομάδα των ξένων υπό τους Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Στανιμίρ Στόιλοφ επικράτησε με 5-1 από τέρματα που πέτυχαν οι Καφού (2), Ράμος, Αΐλτον και Μαντούκα. Για την ομάδα των Κύπριων σκόραρε στο β' μέρος ο Μυτίδης.

Στην αρχική ενδεκάδα των Κύπριων, που καθοδήγησαν οι Ανδρέας Μιχαηλίδης και Νικόδημος Παπαβασιλείου, αγωνίστηκαν οι Γιωργαλλίδης, Θεοφίλου, Κατσαβάκης, Μερκής, Πουρσαϊτίδης, Μακρίδης, Αβραάμ, Χαραλαμπίδης, Μαραγκός, Κετσπάγια (14’ Οκκάς), Κωνσταντίνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Α. Χρυσοστόμου, Μέρτακκας, Ν. Νικολάου, Κακογιάννης, Ηλίας Χαραλάμπους, Ντομπρασίνοβιτς, Τζ. Δημητρίου, Εφραίμ, Κ. Παύλου, Σταύρου, Μυτίδης.

Την αρχική ενδεκάδα των ξένων ποδοσφαιριστών αποτέλεσαν οι Χιώτης, Χόφλαντ, Μποαβεντούρα, Λεϊβακαμπέσι, Οσενί, Λαμπάν, Μαντούκα, Ράμος, Λεάντρο, Αΐλτον, Καφού.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Νουρεντινόσκι, Μόρις, Γκρντσάροφ, Καρυπίδης, Φαν Ντάικ, Μοράις, Ντ. Φερνάντες, Φοδέρινγχαμ, Μρντάκοβιτς,  Μποαβεντούρα, Τρικόσκι.

Πριν τη σέντρα, είχαμε αγώνα επίδειξης από νεαρούς ποδοσφαιριστές από ακαδημίες των ομάδων μας.

www.kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση