ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

To νέο δρομολόγιο της Cyprus Airways τον Δεκέμβρη

Πόσα αεροσκάφη θα αποκτήσει εντός του 2024 η εταιρεία

Δρομολόγιο από και προς τη Νίκαια ξεκινά η Cyprus Airways στις 12 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε στον «ΣΠΟΡ FM 95.0» και την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ», ο Εμπορικός Διευθυντής των αερογραμμών, Χρίστος Λιμνατίτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, για την συγκεκριμένη διαδρομή υπήρξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από τους πολίτες όσο και από τους επαγγελματίες του κλάδου.

Επισήμανε μάλιστα πως η γαλλική αγορά υπήρξε μια ευχάριστη έκπληξη για την αερογραμμή, λόγω της μεγάλης ζήτησης και από τις δύο κατευθύνσεις.

Την ίδια ώρα, ο κ. Λιμνατίτης ξεκαθάρισε ότι η εταιρεία προσανατολίζεται προς την ανατολική αγορά, σε μια προσπάθεια να αξιοποιηθεί η γεωγραφική θέση της Κύπρου.

Σε ό,τι αφορά τις πτήσεις από και προς το Ισραήλ και πόσο επηρεάστηκαν από τον πόλεμο, ο κ. Λιμνατίτης ανέφερε πως η αερογραμμή προβαίνει καθημερινά σε μια αξιολόγηση ρίσκου, διευκρινίζοντας ότι τα δρομολόγια προς Ισραήλ και Βηρυτό  διεξάγονται κανονικά.  Πριν τον πόλεμο, είπε, η πληρότητα των πτήσεων προς Ισραήλ βρισκόταν στο 80% ενώ τώρα αγγίζει το 60%. 

Ερωτηθείς για το αν υπάρχουν πλάνα για νέες προσθήκες στον στόλο της Cyprus Airways, γνωστοποίησε πως εντός του 2024 η εταιρεία θα αποκτήσει ένα με δύο αεροσκάφη τύπου Α220.

Τέλος, ο κ. Λιμνατίτης έκανε λόγο για άνοδο του επαγγελματικού τουρισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Επιχειρείν : Τελευταία Ενημέρωση