ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι Charlies Angels και ο σινεκριτικός

Του Θωμά Μπέμπα

Του Θωμά Μπέμπα

Η κυρία Ντίνα σήκωσε το φεμινιστικό λάβαρό της μετά τη συζήτηση στα τραπεζικά δρώμενα που προκάλεσε η στήλη της προηγούμενης βδομάδας. «Είπαμε ο Πανίκκος κερδίζει τις εντυπώσεις, αλλά την Τράπεζα Κύπρου, την διοικούν γυναίκες», φώναζε στη σάλα σηκώνοντας το χέρι και το δάκτυλό της, λες και δεν μιλούσε στην Μπέμπα, αλλά στην Πνύκα. Η επιτυχία του ομολόγου της Τ/Κ πιστώνεται εν μέρει στους «Charlie’sAngels» της τράπεζας, Λειβαδιώτου, Κυριακίδου, Παύλου. Πρόσθεσε σε αυτές και την πανταχού παρούσα Αννα Σοφρωνίου και θα καταλάβεις πως οι γυναίκες φορούν τα παντελόνια εκεί. «Ψάχναμε για κύπριους άντρες τραπεζίτες και μας προέκυψαν γυναίκες μαστόρισσες», ολοκλήρωσε το φεμινιστικό κρεσέντο ο κυρ Νίκος, ο γοητευτικός παρολίγο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Την ίδια ώρα, απέναντι από το γραφείο της Αννας Σοφρωνίου στο κτήριο της πρώην Λαϊκής, ο νέος Γερμανός CEO της Ελληνικής Τράπεζας τους βγάζει το λάδι ζητώντας όλο και περισσότερες εκθέσεις και αναλύσεις όσον αφορά τη λειτουργία της. «Κανονικό γερμανικό νούμερο βγάζουν προσπαθώντας να ικανοποιήσουν την δίψα του νέου διοικητή για data», πρόσθεσε ο άντρας της κυρίας Ντίνας, ο πρώην μεγαλοτραπεζίτης. «Αυτός ήταν CFO, άρα τύπος του excel, άρα δεν θα ζήσουμε τις στιγμές Χούριγκαν ξανά», μονολόγησε η κυρία Ντίνα, «ο Tζων-Πάτρικ ζητούσε από το Pralina στη Στασικράτους Chateau Margeaux vintage 2003... περασμένα μεγαλεία», συνέχισε να μονολογεί η κυρία Ντίνα. «Οι Charlie’s Angels, αρκούνται με ένα ροζέ ChateauMiravalτων Pitt-Jolie», συμπλήρωσε ο γαλαντόμος και γνωρίζων από γυναικείο business life style κυρ Νίκος. Ας είναι, τουλάχιστον βοηθούν και τον Βάσο Ηλιάδη που εισάγει το νέκταρ του έρωτα της Angie.

«Χάσαμε τον Ντε Νίρο», φώναξε ο Κώτσιος ο μάγειράς μας από την κουζίνα. «Θα ερχόταν για τα γυρίσματα της ταινίας του Λογοθέτη στην Κύπρο και διαβάζοντας την σινεκριτική του Γενικού Ελεγκτή για το Jiοu Jitsu, ακύρωσε την συμμετοχή του», φώναξε με δραματικό τόνο ο Κώτσιος. Του Κώτσιου ήταν όνειρό του να μαγειρέψει για τον Ντε Νίρο, μάλιστα οι της παραγωγής τον είχαν βάλει και υπέγραψε συμβόλαιο εμπιστευτικότητας, μέχρι που τα χάλασε ο σινε-κριτικός Οδυσσέας Μιχαηλίδης, ο οποίος χαρακτήρισε σε έκθεσή του τις ταινίες του Λογοθέτη ως «χαμηλής ποιότητας». Επειδή η συζήτηση επεκτάθηκε στην τέχνη, ενεπλάκη και η κυρία Μαρίνα, η γκαλερίστρια της Λευκωσίας. «Άκουσα πως η νέα ταινία Man of War του Λογοθέτη θα στοιχίσει 37 εκατομμύρια και θα ξόδευε τα 12 στην Κύπρο», συμπλήρωσε η κυρία Μαρίνα, αναλύοντας το φαινόμενο B-movies, ως ειδήμων της τέχνης και επιχειρηματολογώντας πως η Μάλτα από C-movies ξεκίνησε για να πάει μετά από χρόνια το Gladiator να γυριστεί εκεί. «Ασε που τα B-moviesέχουν το καλύτερο margin», συνέχισε την ανάλυσή της μιας και τα B-movies με μπάτζετ μέχρι το ευτελές ποσό των... 50 εκατομμυρίων, μπορούν συχνά να έχουν έσοδα 300... Το Jiοu Jitsu, που τόσο χλεύασαν οι υψηλής αισθητικής κύπριοι δημοσιογράφοι, αν το ψάξετε στα ειδικά ΜΜΕ της βιομηχανίας του σινεμά, θα βρείτε πως με μπάτζετ 24 εκατομμύρια, έχει ήδη εισπράξεις από το streaming, 40 εκατ.!» Ένα ωωω, αφέθηκε να βγει από τα στόματα των παρευρισκομένων, οι οποίοι παρακολουθούσαν το αβυσσαλέο ντεκολτέ της γκαλερίστριας κυρίας Μαρίνας να πάλλεται, καθώς ανέπτυσσε τις γνώσεις της περί Χόλιγουντ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook