ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μίντλεσμπρο - Μ. Γιουνάιτεντ 1-3: Αναπνέει αέρα πεντάδας

Κάτι... καλύτερο παρουσίασε η «Μπόρο» δίχως τον Καράνκα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η χθεσινή νίκη της Έβερτον είχε ρίξει προσωρινά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έβδομη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο μετά το σημερινό διπλό στην έδρα της Μίντλεσμπρο, οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν άλμα δύο θέσεων. Η... καταραμένη έκτη θέση ανήκει τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή στο παρελθόν, με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να ξεπερνά κατά δύο βαθμούς την προβληματική Άρσεναλ, φτάνοντας στους 52.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Μαρούαν Φελαϊνί έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με εξ επαφής κεφαλιά νικώντας τον εξαιρετικό μέχρι εκείνο το σημείο, Βίκτορ Βαλντές. Ο Άγγλος διεθνής Τζέσε Λίνγκαρντ στο 62ο λεπτό με μακρινό σουτ έκανε το 0-2, ενώ τα εύκολα πήγαν να γίνουν δύσκολα στο 77ο όταν οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με τον Γκεστέντε. Σε χρόνους καθυστερήσεων ο Βαλένσια έδωσε τη χαριστική βολή στους γηπεδούχους διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μίντλεσμπρο: Βαλδές, Μπαραγκάν, Μπερνάρντο, Γκίμπσον, Φάμπιο, Ντε Ρόουν, Κλέιτον, Λέντμπιτερ (67' Γκεστέδε), Ντάουνινγκ, Νεγρέδο, Ραμίρεζ (68' Τραορέ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μπαϊγί, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Γιάνγκ, Κάρικ, Φελαϊνί, Βαλένσια, Μάτα (69' Ρόχο), Λίνγκαρντ (80' Μαρσιάλ), Ράσφορντ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση