ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παναθηναϊκός: Δεν δέχεται διακανονισμό ο Ταυλαρίδης

Tο «τριφύλλι» καλείται να καταβάλει 140.000 ευρώ στον παίκτη

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Καμία διάθεση για διακανονισμό δεν υπάρχει από την πλευρά του Στάθη Ταυλαρίδη στην πρόταση που έχει δεχθεί από τον Παναθηναϊκό όσον αφορά την οφειλή της «πράσινης» ΠΑΕ στον Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Goal News», το «τριφύλλι» καλείται να καταβάλει 140.000 ευρώ στον παίκτη, ποσό που αντιστοιχεί σε οφειλές μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2016.

Το γεγονός όμως ότι η ΠΑΕ κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης της Α' ΕΕΟΔ (με την οποία επιδικάστηκαν συνολικά 278.280 ευρώ στον παίκτη) αμφισβητώντας ότι πρέπει να καταβάλει και την ειδική εισφορά αλληλευγγύης φέρεται να ενόχλησε τον ποδοσφαιριστή και γι' αυτό αρνείται τον διακανονισμό.

Όπως και να 'χει, αύριο εκπνέει η προθεσμία για την κατάθεση του φακέλου των ΠΑΕ για την αδειοδότηση και στον Παναθηναϊκό τρέχουν να τακτοποιήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας λοιπόν αναφέρει πως ο δικηγόρος του έμπειρου αμυντικού, Πάρης Ατλαμάζογλου, αναμένεται να καταθέσει αναφορά στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ για την παραπάνω υπόθεση και να ενημερώσει στη 1/4 αν την προηγούμενη (που λήγει η σχετική διορία) θα έχει εκπληρωθεί η υποχρέωση της ομάδας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση