ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:02
 

Ξεκίνησαν οι Ευρωπαϊκοί αγώνες «Carbo One Cup Tennis Europe U12»

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή έναρξης του μεγάλου αθλητικού γεγονότος

Δελτίο Τύπου

Με λαμπρή τελετή δόθηκε το εναρκτήριο σήμα για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες «Carbo One Cup Tennis Europe U12» στο Aphrodite Hills Resort, την Κυριακή 13 Μαΐου 2018.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή έναρξης του μεγάλου αθλητικού γεγονότος που γίνεται αυτές τις μέρες στο νησί μας με τη συμμετοχή παιχτών από 24 χώρες.

Η διεθνής διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας, κας Άντρης Αναστασιάδη ενώ στην παρουσία της έγινε και η τελετή έναρξης την οποία και χαιρέτησε.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Aphrodite Hills Resort, κος Γιώργος Μισιρλής, καλωσόρισε τους νεαρούς αθλητές και δήλωσε περήφανος για το γεγονός ότι τέτοιου βεληνεκούς αθλητικές διοργανώσεις γίνονται στην Κύπρο, στηρίζοντας ακόμα μια φορά τη μοναδικότητα του νησιού μας ως ιδανικό αθλητικό προορισμό της Μεσογείου. Μεταξύ άλλων, τη διοργάνωση χαιρέτησαν ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κος Κώστας Χαμπιαούρης και ο Δήμαρχος Λεμεσού κος Νίκος Νικολαίδης.

Το τουρνουά γίνεται αυτές τις μέρες στις επαγγελματικές εγκαταστάσεις τένις του Aphrodite Hills Resort με μέγα χορηγό την Carbo One Ltd, μια από τις μεγαλύτερες ενεργειακές εταιρείες εμπορίου γαιάνθρακα στον κόσμο και η οποία στηρίζει έμπρακτα τα νέα αθλητικά ταλέντα.

Κατά τη διάρκεια της λαμπρής τελετής έναρξης, η Carbo One Ltd στήριξε και τη λειτουργία του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης, Πρόεδρος του οποίου είναι η κα Άντρη Αναστασιάδη. Ο Φορέας παρέχει οικονομική στήριξη σε νέους που παρουσιάζουν σοβαρές δυσκολίες στη συνέχιση της πανεπιστημιακής τους εκπαίδευσης. Η κα Κατερίνα Χρίστου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Carbo One Ltd, χαιρέτησε επίσης το τουρνουά ενώ παρέδωσε στην Πρώτη Κυρία επιταγή ύψους €20,000 (είκοσι χιλιάδων ευρώ) στηρίζοντας έτσι τη συνέχεια αυτού του σημαντικού κοινωνικού έργου.

Οι διεθνείς αγώνες «Carbo One Cup Tennis Europe U12» θα ολοκληρωθούν στις 19 Μαΐου 2018 ενώ οι αναμετρήσεις των νεαρών ταλέντων είναι ανοιχτές προς το κοινό.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Η τραγωδία στην Τουρκία, η αλληλεγγύη της Ελλάδας και ίσως μια ευκαιρία

«Ούτε πρόκειται να εκτίμησει ο τάγιπ .... Πάντως και δεν ξέρετε πως μιλά για τον δυτικό πολιτισμό ... ...»
Ούτε ένα στο εκατομμυρίο  |  17:41

Ψηφίστηκε ο νόμος για τις εξώσεις

«Διερωτώμαι για την αδιαφορία δεκαετιών, που οι Νομοθέτες μας ανέχονταν την διάκριση της διαφορετικής ...»
YIANNOULIS  |  10:55

Είναι εφικτή η βελτίωση της οδικής νοοτροπίας;

«Το ταχυδρομείο στην Αραδίππου στη Λάρνακα βρίσκεται πάνω στα φώτα τροχαίας. Συνέχεια είναι σταθμευμένα ...»
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ  |  15:20

Η Τουρκία τρυπά στο «8» εξ ονόματος του ψευδοκράτους

«ΤΟΙΣ ΦΡΟΝΙΜΟΙΣ ........ ΟΛΙΓΑ !!!!»
YIANNOULIS  |  11:05

Άλλα Σπορ: Τελευταία Ενημέρωση

X