ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:14
 

Απόλλων: Αϋπνίες

Ένα ντέρμπι μπορεί να φέρει πολλές παρενέργειες

Newsroom 24sports

Λίγες ώρες μετά το ντέρμπι και στον Απόλλωνα νιώθουν ενοχλημένοι από την διαιτησία του Λούκα Σωτηρίου, καθώς θεωρούν ότι τους αδίκησε η διαιτησία του διεθνή διαιτητή.

Η διαιτησία είναι στο επίκεντρο, με την διοίκηση δια μέσω του αντιπροέδρου, Αντώνη Γλυκή, να ζητά ξένους διαιτητές στα ντέρμπι. Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα συζήτησης, γιατί εκεί οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια.

Μόνο αν σκεφτείτε ότι δεν έμειναν διαιτητές που μπορούν να αντέξουν την πίεση ενός μεγάλου αγώνα. Έμειναν 3-4 διαιτητές και όταν τους βάζεις να κάνουν συνέχεια ντέρμπι, κάποτε θα… σπάσουν.

Το να χάνεις τον ύπνο σου για τους διαιτητές δεν σε βγάζει πουθενά. Και ούτε σου λύνει το πρόβλημα, γιατί πολύ απλά δεν αποφασίζεις εσύ

Αυτό είναι άλλο θέμα όμως, το οποίο θα πρέπει να απασχολήσει την ΚΟΠ και τις ομάδες που εκλέγουν το Δ.Σ. της ομοσπονδίας, εάν θα προβούν σε αυτή την σημαντική αλλαγή.

Η άποψη μας είναι ότι θα πρέπει να αρχίζουν να έρχονται ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι, έτσι ώστε να εξαλειφθεί η προκατάληψη που υπάρχει. Διότι, θα γίνουν λάθη και από τους ξένους διαιτητές, αλλά ο κόσμος δεν θα τα βλέπει με την προκατάληψη που τα βλέπει τώρα.

Πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι, όπου ο Απόλλωνας έβγαλε αντίδραση στο ντέρμπι και έδειξε ότι έχει ελπίδα να επανέρθει. Και όταν λέω να επανέρθει, δεν εννοώ για πρωτάθλημα, αλλά να δημιουργήσει ξανά μία καλή ομάδα.

Ο Απόλλωνας έδειξε ότι αρχίζει να συνέρχεται, αλλά για να το πούμε με βεβαιότητα αυτό, θα πρέπει να δούμε μεγαλύτερο δείγμα παιχνιδιών. Ένα ντέρμπι είναι κριτήριο, αλλά θέλεις και συνέχεια.

Και πάνω σ’ αυτό θα πρέπει να επικεντρωθεί ο Σωφρόνης Αυγουστή και να χάνει τον ύπνο του. Πώς θα κάνει ξανά τον Απόλλωνα να παίζει το ποδόσφαιρο που θέλει ο ίδιος και ο κόσμος του.

Το να χάνεις τον ύπνο σου για τους διαιτητές δεν σε βγάζει πουθενά. Και ούτε σου λύνει το πρόβλημα, γιατί πολύ απλά δεν αποφασίζεις εσύ.

Σε αφορά βέβαια το θέμα της διαιτησίας, αλλά ας το δουν οι αρμόδιοι. Συνέχισε να βλέπεις την ομάδα σου και σιγά, σιγά θα βρει ξανά τον δρόμο της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

360: Η ασφάλεια των εργοταξίων στο προσκήνιο

«Δηλαδή αποκλείστηκε η περίπτωση αυτοκτονίας;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  22:39

Νέο Audi Q7 TFSI e quattro: plug-in hybrid με πολυτέλεια και χώρους

«Γίνεται να κάνετε παρουσίαση με μια μόνο φωτο? Τί σας εμποδίζει αφού το κάνετε, να το κάνετε σωστά?»
Tony  |  07:59

Η τρίτη επιλογή της Λευκωσίας

«Εξαιρετικό το άρθρο σας. Μακάρι να το διαβάσουν οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες του τόπου!»
Σάββας Σάββα  |  17:10

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X