ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Φουλ και για μέσο

Το πρόβλημα του Αμίνι ίσως τρέξει το θέμα αυτό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εδώ και μέρες στον Απόλλωνα βρίσκονται στην προσπάθεια απόκτησης δύο επιθετικών, ενός αμυντικού, αλλά και ενός ακόμα μέσου, καθώς ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ θέλει να έχει αρκετές επιλογές στον άξονα.

Το πρόβλημα που προέκυψε με τον Άμινι, ίσως αναγκάσει τους αξιωματούχους των κυανόλευκων να τρέξουν νωρίτερα το θέμα αυτό και να φέρουν στην ομάδα ένα μέσο.

Ως γνωστό, ο Αυστραλός μέσος περνά από αξιολόγηση, έτσι ώστε να είναι εντελώς σίγουροι στον Απόλλωνα, προτού ενεργοποιήσουν την συμφωνία που έχουν μαζί του.

Δεν είναι θέμα αξίας, αλλά θέμα υγείας. Ο Αμίνι περνά από κάποιο ειδικό πρόγραμμα, για να διαπιστωθεί ότι έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και ότι δεν θα προκύψει καμία υποτροπή.

Πάντως, ο Γερμανός τεχνικός αξιολογεί αυτό το διάστημα την ομάδα και αν εντοπίσει κενά, θα κινηθεί ανάλογα στο μεταγραφικό παζάρι. Από την άλλη, προσπαθεί καθημερινά στις προπονήσεις να περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα.

Σίγουρα, είναι δύσκολο αυτό που επιχειρεί να κάνει ο έμπειρος προπονητής, αλλά πιστεύει ότι με την σκληρή δουλειά και την υπομονή, θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

Τσόρνιγκερ rules

Τσόρνιγκερ rules

Ήρθε το 3 στα 3 για τον Απόλλωνα και ο Γερμανός μετατρέπει την κατήφεια σε ενθουσιασμό
24sports.com.cy
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ