ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αγία Νάπα - Εθνικός 2-3: Την καταδίκασε κι ελπίζει

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Από Αγία Νάπα σε Αγία Νάπα το πήγε για να κερδίσει ένα παιχνίδι ο Εθνικός, που κέρδισε με 3-2 για την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη του. Τα δυο πέναλτι γκολ του Παγιές και η κεφαλιά του Γκριγκαλασβίλι χάρισαν τη νίκη στους μπλε της Άχνας, κρατά τη γκολάρα του Γεωργίου η Αγία Νάπα.

Το πέναλτι που έκανε ο Φούσκο και μετέτρεψε σε γκολ ο Παγιές στο 9’, ήταν αρκετό για να δώσει στον Εθνικό αυτό που ήθελε απέναντι στην Αγία Νάπα. Δεν κυνήγησαν πολύ ένα δεύτερο γκολ, ενώ δεν μπορεί κανείς να πει πως απειλήθηκαν και ιδιαίτερα.

Είχε περισσότερες τελικές η Αγία Νάπα στο πρώτο μέρος, αλλά ήταν προσπάθειες που δεν δυσκόλεψαν και πολύ τον Μποκατίνοφ. Τελικά, η πρώτη φορά που έγινε απειλητική η Αγία Νάπα ήταν αυτή που ισοφάρισε με το φάουλ του Γεωργίου στο 59’ που πήγε στη γωνιά.

Όμως δεν το χάρηκαν σχεδόν καθόλου οι γηπεδούχοι αυτό το γκολ καθώς στο 63’ ο Εθνικός κέρδισε νέο πέναλτι και ο Παγιές το έκανε γκολ κι αυτό. Στην Αγία Νάπα έχασαν το ρυθμό τους αφού διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την υπόδειξη (ο τηλεοπτικός φακός δικαιώνει τον Ρεφ) και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν.

Αυτό που έγινε ήταν στο 77’ η γυριστή κεφαλιά του Γκριγκαλασβίλι που πήγε κι αυτή στη γωνιά για το 3-1. Όταν δε στο 79’ ο Άντολεκ είχε κλασική ευκαιρία αλλά ο Ατάντα έσωσε τη μπάλα στη γραμμή, καταλάβαμε πως τίποτα δε θα άλλαζε. Εν τέλει κατάφερε να μειώσει η Αγία Νάπα με τον Φιλγκέιτ στο φινάλε αλλά ως εκεί. Στη φάση αυτή υπήρχε οφσάιντ.

Αγία Νάπα (Κοσμά): Κίττος, Φίλγκεϊτ, Λαμπρόπουλος(46’ Μγκούνι), Ρέινολντς, Άντολεκ, Φούσκο(58’ Ίμπσον), Γεωργίου, Αντωνίου, Μπάμπα, Λοϊζίδης, Κατσιατής(76’ Κάτσης)

Εθνικός (Ντόντιτς): Μπογκατίνοφ, Αράμπαλ, Παγιές(81’ Πιτσέλι), Κοτζοκνεάν(58’ Εβέρτον), Ντε Βρίσε, Χατζηβασίλης(69’ Πουτζουρής), Πράκερ, Γκριγκαλασβίλι, Ατάντα, Κυριάκου, Μιράντα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Εθνικός Άχνας: Τελευταία Ενημέρωση

X