ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τον Απρίλιο τα εγκαίνια του Apple Park στην Καλιφόρνια

Την εγκαινίαση του νέου της αρχηγείου στην Καλιφόρνια τον Απρίλιο ανακοίνωσε η Apple

ΠΗΓΗ: skai.gr

Σύμφωνα με την εταιρεία, το πρώτο κύμα εργαζομένων θα μετακινηθεί στο Apple Park, του Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας την άνοιξη, ωστόσο θα χρειαστούν περίπου 6 μήνες για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση των 12 και πλέον χιλιάδων εργαζομένων, ενώ η κατασκευή των γραφείων θα συνεχιστεί και μέσα στο καλοκαίρι.

Η Apple ανακοίνωσε επίσης ότι το θέατρο 1000 θέσεων στα φουτουριστικά της γραφεία θα φέρει το όνομα του συνιδρυτή της Apple, Στηβ Τζομπς, ο οποίος συνεισέφερε στον σχεδιασμό του κτιρίου των 175 γωνιών, πριν από τον θάνατο του, το 2011.

«Ο Steve επένδυσε τόση πολλή από την ενέργειά του προκειμένου να δημιουργήσει και να υποστηρίξει ζωτικά, δημιουργικά περιβάλλοντα», δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιασμού της Apple, Jony Ive. «Έχουμε προσεγγίσει τον σχεδιασμό, τη μηχανική και τη δημιουργία των νέων μας γραφείων με τον ίδιο ενθουσιασμό και τις ίδιες σχεδιαστικές αρχές που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα μας» συμπλήρωσε.

Η Apple έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε πτυχή των νέων της γραφείων, συμπεριλαμβανομένου του κεντρικού της τετράγωνου κτιρίου, συνολικού εμβαδού 2,8 εκατομμυρίων ποδών, ενώ τα υψηλά πρότυπα κατασκευής που έχει θέσει η εταιρεία οδήγησαν σε καθυστερήσεις στην υλοποίηση του.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι ένα χερούλι πόρτας χρειάστηκε περίπου ενάμιση χρόνο για να σχεδιαστεί.

Η Apple είχε αποκαλύψει τα σχέδια της για το νέο της αρχηγείο από το 2011.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Geek: Τελευταία Ενημέρωση

X