ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κορυφαίο παραμένει το iPhone7

Χαρακτηρίζεται για τις αναβαθμισμένες του κάμερες και τον αποδοτικό του επεξεργαστή

Δελτίο Τύπου

Μπορεί να πέρασαν 6 μήνες από τότε που κυκλοφόρησε το iPhone 7 από την Apple, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έπαψε να αποτελεί, αν όχι το κορυφαίο, ένα από τα κορυφαία smartphones της αγοράς χάριν στις μοναδικές καινοτομίες του που βελτιώνουν δραματικά την καθημερινή χρήση. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν οι αναβαθμισμένες κάμερες, ο αποδοτικότερος επεξεργαστής που έχουμε δει ποτέ σε smartphone, τα στερεοφωνικά ηχεία, η μεγαλύτερη αυτονομία που είχε ποτέ κάποιο iPhone και φυσικά η πρώτη φορά που βλέπουμε πιστοποίηση IP67 στην κατασκευή του για προστασία από νερό, σκόνη και άμμο.

Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

Ριζικά επανασχεδιασμένες κάμερες

Η Apple προχώρησε σε ριζική ανανέωση της κάμερας τοποθετώντας αισθητήρα 12MP με φακό 6-στοιχείων, οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας και διάφραγμα f/1.8 για ακόμα καλύτερες λήψεις φωτογραφιών και videos σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Στην εξαιρετική ποιότητα των λήψεων σας συμβάλλουν, επίσης, ο νέος επεξεργαστής εικόνας του A10 Fusion chip και το Quad LED flash που προσαρμόζεται ανάλογα με το περιβάλλον. Σε ό,τι αφορά τη selfie κάμερα, η εταιρεία έχει επιλέξει αισθητήρα 7MP και εκμεταλλεύεται το Retina Flash για πραγματικά φωτεινές και καθαρές λήψεις.

Διπλάσια χωρητικότητα στην ίδια τιμή

Μετά από αρκετά χρόνια, η Apple αποφάσισε να καταργήσει τα μοντέλα με αποθηκευτικό χώρο 16GB και 64GB. Αντ’ αυτών, προσφέρει πλέον εκδόσεις 32GB, 128GB και 256GB με τις τιμές να παραμένουν στα ίδια επίπεδα. Άρα, παίρνεις διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο με τα ίδια χρήματα.

Κατασκευή με προστασία από νερό και σκόνη

Η πιστοποίηση IP67 αποτελεί εγγύηση για την προστασία του iPhone 7 από νερό και σκόνη, και είναι ένα χαρακτηριστικό που περίμεναν οι φίλοι της Apple εδώ και αρκετό καιρό. Θεωρητικά, το iPhone 7 αντέχει βυθισμένο σε 1m νερού για 30 λεπτά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υφίσταται πραγματικός λόγος για να το δοκιμάσετε. Θα έχετε, όμως, το κεφάλι σας ήσυχο αν σας πέσει για παράδειγμα ένα ποτήρι νερό!

Αυτονομία

Τα iPhone φημίζονται για την πολύ μεγάλη αυτονομία που προσφέρουν στον χρήστη, γεγονός που πηγάζει από την εξαιρετική επικοινωνία του hardware με το software και όχι από το ονομαστικό μέγεθος της μπαταρίας. Στην περίπτωση του iPhone 7, η Apple ισχυρίζεται ότι έχει δημιουργήσει την καλύτερη μπαταρία που έχουμε δει ποτέ σε iPhone και προσφέρει 2 ώρες περισσότερη αυτονομία σε σύγκριση με το iPhone 6S!

Απόδοση

Ο νέος επεξεργαστής A10 Fusion είναι κατά 40% ταχύτερος σε σύγκριση με τον A9 των προηγούμενων μοντέλων. Συνοδεύεται, επίσης, από νέο επεξεργαστή γραφικών, ο οποίος είναι κατά 50% καλύτερος από τον αντίστοιχο του A9 και στο σύνολο του το νέο chipset καταναλώνει τη μισή ενέργεια (γι’ αυτό απολαμβάνετε μεγαλύτερη αυτονομία).

Τώρα, όμως, είναι μία από τις καλύτερες περιόδους για να αποκτήσεις το iPhone 7, καθώς η MTN σου δίνει τη δυνατότητα να το κάνεις χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα σεντ αρχικά επιλέγοντας το πλάνο ΜΤΝ 4G Smart Unlimited (Απεριόριστα λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα, Απεριόριστα SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα, 3GB συμπεριλαμβανόμενος όγκος δεδομένων, 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή στο akazoo) με μηνιαία συνδρομή €60!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Geek: Τελευταία Ενημέρωση

X